News

BREAKING NEWS: Asistenta  Europarlamentar Maria Grapini agresată de un individ periculos!

Se întâmplă în parlamentul European!
Marius Tudor, intitulat consilier în parlamentul european a fost reținut de poliție pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificata, furt și tulburarea liniști publice!
În data de 27 aprilie 2023, în cabinetul asistenților parlamentari acreditați ai doamnei europarlamentar Maria Grapini a intrat, fără aprobare, cetățeanul Marius-Lucian Tudor, care a bruscat asistenta aflată în birou singură, Tudor i-a sustras telefonul și a fugit.
Colegi din Parlament, care au văzut cum asistenta striga după ajutor, au sesizat serviciul de pază și cetățeanul Tudor a fost oprit până la sosirea echipajului de politie. Asistenta doamnei europarlamentar a depus plângere la poliție că a fost atacată în biroul propriu și i s-a furat telefonul, fiind hărțuită de Marius Tudor.
Marius Tudor a dat dovadă de violență și față de serviciul de pază al Parlamentului European.
Deși doamna europarlamentar Maria Grapini nu a fost de față la incident, aflându-se la o ședință de comisie, a constatat că cetățeanul Marius Tudor, față de care sunt probe clare de violență, acces fără aprobare în biroul unei persoane și sustragerea unui obiect care nu-i aparține, a început o campanie de denigrare a europarlamentarului Maria Grapini, acuzând-o că îl discriminează pentru că este de etnie rromă și că el este hărțuit de asistenta sa.
Având în vedere acuzațiile nefondate aduse de cetățeanul Marius Tudor, doamna Europarlamentar Maria Grapini s-a adresat Organizației pentru Apărarea drepturilor Omului din România, organizație care au emis o adresă prin care condamnă cu fermitate faptele cetățeanului Marius Tudor, semnată de toți membri prezenți în data de 28/04/2023, arătând că se încalcă grav, de către Marius Tudor, legislația privind dreptul la imagine a unei persoane publice.
Atașăm adresa și semnăturile membrilor Organizației pentru Apărarea Drepturilor Omului din România- OADOR.
Problemele și faptele vor fi rezolvate în justiție, în urma plângerii penale depusă de persoana atacată și hărțuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *