News

UPDATE Accident rutier grav între Năvodari și Corbu! O persoană a decedat

Un grav accident rutier s-a petrecut astăzi, 16 mai, în județul Constanța, pe drumul ce leagă Năvodari de localitatea Corbu. Din păcate, una dintre victime a decedat.

Din primele informații, două mașini s-ar fi ciocnit, iar în coliziune au fost rănite două victime stabile, și una fiind în stop cardio-respirator. Conform Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, la locul accidentului intervin resurse Saj B2,Smurd B și elicopter.

Intervin fața locului un SMURD, descarcerarea, elicopterul SMURD și o autospecială de stingere.

Potrivit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea, în urma accidentului, una dintre victime a rămas încarcerată.  A doua este în curs de descarcerare, conștientă. Și o a treia este evaluată medicală în ambulanță.

„Din păcate, în ciuda eforturilor depuse persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare“, a transmis ISU Dobrogea.

Reprezentanții SAJ Constanța transmit că de la accident a plecat spre spital, o victima (femeie,53 ani,pasageră) conștientă, cu traumatism toracic și membre. Aceasta se afla în același autoturism cu șoferul decedat, a menționat sursa citată.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea transmite că celelalte două victime au fost transportate la UPU Constanța, conștiente, cooperante cu multiple traumatisme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *