News

Ucigaşul lui Emi Pian, condamnat la 10 ani de închisoare. Ce pedepse au primit fraţii care au încercat să se răzbune

Gheorghe Emanuel Richard, ucigașul interlopului Emi Pian a fost condamnat definitiv pentru săvârșirea infracțiunii de omor la 10 ani închisoare.

Se deduce din pedeapsa aplicată inculpatului Gheorghe Emanuel Richard, perioada reținerii şi arestului preventive de la data de 07.08.2020 la zi.

Mai mult decât atât și frații lui Emi Pian au fost condamnați pentru tentativă la omor față de Gheorghe Emanuel Richard.

Vasile Duduianu a primit o pedeapsă de 3 ani și 2 luni de închisoare, iar Laurențiu Duduianu a primit 3 ani și 3 luni de închisoare.

Practic, în acest caz, Richard Emanuel Gheorghe este atât agresor, cât şi victimă

Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, l-a ucis în august 2020 pe liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în timpul unei partide de barbut.

Vasile şi Laurenţiu Duduianu (fraţii lui Emi Pian) au încercat să-şi răzbune fratele şi să-l ucidă pe Richard Emanuel Gheorghe, motiv pentru care au fost condamnați pentru tentativă de omor.

Filmul crimei

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal cu un cuţit, în noaptea de 4 august 2020, într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut, care se desfăşura într-o locuinţă din cartierul Giuleşti.

Emi Pian şi Richard Emanuel Gheorghe se ocupau cu camăta, ei împrumutând jucătorii de barbut. Conflictul dintre ei ar fi început după ce au încălcat o regulă nescrisă în lumea cămătarilor, respectiv au împrumutat bani aceluiaşi jucător.

După incident, Emi Pian a fost transportat de urgenţă la spital, însă nu a mai putut fi salvat. Trei membri ai clanului Duduianu (un văr şi cei doi fraţi ai lui Emi Pian condamnaţi în dosar) au încercat să-l omoare pe Richard Emanuel Gheorghe, lovindu-l cu o coadă de topor, un cuţit şi un baston telescopic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *