TURISM

Condiții mai bune pe litoralul Românesc

În stațiunile Neptun și Jupiter condițiile de cazare și seviciile au crescut, hotelierii au înțeles că fără servicii de calitate turiștii nu vor mai reveni și asta pe termen lung va afecta întregul turism din zona litoralului Românesc.

În momentul de față rată de ocupare a hotelurilor se apropie de 90% și în următoarele săptămâni va ajunge la 100% . Hotelurile de 4 stele cât și cele de 3 stele vin cu programe cât mai animate și oferte mai tentante pentru turiști, fiind o stațiune binecunoscută pentru familiști, hotelierii au creat locuri speciale de joacă pentru copii, animație și divertisment pentru toate vârstele și multe alte surprize.

Am vizitat Hotel Majestic din Jupiter fiind încadrat la 3 stele unde am aflat că au 2 tipuri de camere (duplex și apartamente) având 162 camere duble și 8 apartamente, prețurile între cele 2 tipuri de camere  nu aveau diferite mari de preț, se mai poate alege între cele 3 tipul de mese, toate camerele au mic dejun inclus dar se mai poate alege între mic dejun + cină sau all inclusiv, locația mai oferă acces gratut la piscină și în fiecare seară spectacol muzical, mai sunt incuse divertisment pentru copii cu diverse personaje animate și nelipsită gimnastică în piscină pentru toate vârstele.

Locația se află la 700 m de plajă iar între plajă și hotel se află un lac unde se poate pescui.

Locația mai are o grădină înțesată cu flori unde te poți relaxa, citi sau pur și simplu reculege .

Camerele curate și igienizate zilnic au wi-fi pe întreagă suprafață a locației, frigider în camera, săli de conferință și multe altele .

Locația a fost Construit în 1979 și renovat integral în 2016, Hotelul dispune și de 3 săli de conferințe cu o capacitate de 20,60 și 80 de locuri, dotate cu aer condiționat, conexiune la internet și totata aparatură necesară pentru un eveniment corporate.
Parcarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

Legendă spune că locul pe care este construit hotelul Majestic este încărcat cu energii pozitive, existând multiple mărturii ale oaspeților că aici, somnul este mai odihnitor și inima mai usoară.

Prețurile din zona sunt puțîn mărite începând cu luna Iulie dar nu exagerarte, un șezlong cu umbrelă și saltea costă în jur de 25 – 30 lei, comparând cu preturile de la vecini noștri Bulgari unde fiecare se plătește separat astfel: 12 leva umbrela, 12 Leva  șezlong +3 Leva salteaua, Prețul Leva azi este 2.5439 lei, asta înseamnă aproximativ 30 lei umbrela + 30 lei  șezlong + 7.6 lei salteaua.

Mirajul strainatați ne face să scoatem mai mulți bani din buzunar pentru aceleași servicii.

Am dat o raită în Stațiunea Neptun  unde prețurile erau decente, Pomană Porcului cu mămăliguță la 38 lei, Spaghete Milaneze 32 lei, Salată de varză la 7 lei, și am mai găsit meniul zile format din Ciorbă de legume cu ciocănele de pui cu piure și salată de varză la 34 lei, O bere 0,33 era 10 Lei

În această perioada largirea plajei poate fi un inconvenient dar unii din hotelierii din zona au găsit metode, Microbuz la discreția clientului pentru a facilita deplasareea până la o plajă funcțională a fost o varianta puțîn costisitoare dar eficientă.

Am vizitat și Hotel Poseidon din Jupiuter fiind clasificat că fiind de 4 Stele, acesta oferă turiștilor săi un pachet turistic complet de tip “family all inclusive”, în acest pachet pe lângă cazare,  mai oferă servicii, cum ar fi: plajă privată, acces Aqua park, acces piscină, acces la Paradis Land,  SPA-Center, locuri de joacă pentru copii.

Hotel Poseidon Jupiter face parte, alături de hotelurile Delta și California, din același complex turistic.

Climatizare, TV cu cablu, wi fi, minibar, balcon, seif, halat și papuci, uscător de par și articole de toaletă sunt incluse în dotările standard al camerelor.

Cei mici sunt răsfățați din plin, având multiple locații de distracție, la piscină și plajă Copiilor, la Casa Poveștilor, Babyland, alături de personal calificat responsabil cu ateliere de creație, teatru, pictură, modelaj, dans etc unde iți poți lasă copilul în grijă personalului și poți să te bucuri de vacanța.

Surprizele nu se opresc aici, mai au incluse 3 bilete la teatrul de vara Jupiter pentru clienți care au minim 6 nopți în sejur, anul acesta au un spectacol de circ, spectacol de teatru pentru copii,  Concert Direcția 5.

Pentru adulți au mai pregătit Clubul de seară pe plajă Poseidon unde clienți au băuturi incluse până la orele 24.00, la cele 3 restaurante Poseidon, Delta și California care au în fiecare seară muzică live și seară de dans, dar și Magicianul Augustin care vă păcălește în fiecare seară cu trucurile lui.

Pizza pe Vatra  la cuptor cu lemne preparată pe loc în toate cele 3 locațiile este un mast Have, astfel servește mereu la comandă Pizza proaspăt făcută din igrediente proaspete.

Pentru evenimentele corporate, hotelul Poseidon resort & SPA  pune la dispoziție o sala de conferințe modulară și multifunctională, cu o capacitate totală de până la 300 de locuri, cu vedere panoramică la mare. Atât în sala care se poate compartimentă în 3 module, cât și în incinta salonului și a terasei restaurantului (cu vedere la mare) se organizează evenimente private precum și evenimente de mare anvergură datorită spațiului generos dar să nu uităm de Parcarea gratuită în limita locurilor disponibile.

Reportaj creat de Mihai Mitrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *