Rețineri în scandalul din Sectorul 5

Nouă persoane au fost reţinute după conflictul din Sectorul 5 al Capitalei, care a impus duminică folosirea armamentului de către poliţişti. Audierile continuă, în condiţiile în care numărul celor ridicaţi pentru audiere este de aproape 40.

”În urma evenimentului petrecut la data de 19 aprilie a.c., au fost reţinute 9 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de  ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând a fi prezentate magistraţilor cu propunere legală. La această oră audierile continuă, urmând a reveni cu noi detalii în acest caz  în funcţie de activităţile de cercetare penală desfăşurate”, a anunţat luni dimineaţă Poliţia Capitalei.

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale au intervenit, duminică seară, pentru a aplana un confict izbucnit în Sectorul 5 al Capitalei, între mai multe persoane. În timpul intervenţiei, a fost folosit armamentul din dotare, fiind o  persoană rănite. Poliţiştii au stabilit că scandalul a pornit în urma consumului de alcool, iar 37 de persoane au fost duse la audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *