Silvia Dumitrescu suferă de o boală care nu are leac

Silvia Dumitrescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale generației vechi. Boala de care suferă de mult timp nu a făcut-o să renunțe la stilul nonconformist și nici la zâmbetul de pe buze. La 60 de ani, Silvia Dumitrescu este în continuare într-o formă de zile mari, iar anii par să nu-și pună prea mult amprenta asupra ei.

Silvia Dumitrescu se poate mândri cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani. Este una dintre vocile de aur ale celei mai bune generații din muzica românească. Artista a știut încă de la început cum să-și impresioneze publicul și a fost adepta unui stil rebel, ieșit din tipare, care o caracterizează chiar și în prezent.

Pe lângă vocea inconfundabilă, Silvia Dumitrescu a mizat și pe firea sa extravangantă și pe simțul umorului și astfel a reușit în permanență să fie o prezență plăcută, indiferent de locurile în care a fost invitată. Puțină lume știe însă că sub zâmbetul pe care l-a afișat întotdeauna se ascund și probleme de sănătate. Artista a încercat pe cât posibil ca boala de care suferă să nu-i afecteze în niciun fel cariera muzicală.

Silvia Dumitrescu a recunoscut că a fost diagnosticată cu Hashimoto, o boală a tiroidei. ”Am o imunotiroidie. Este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta. Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap, dar… după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent”, a dezvăluit artista.

Această boală îi crează vedetei neplăceri nu doar în ceea ce privește aspectul fizic. Multe persoane au crezut, la un moment dat, că Silvia Dumitrescu ar fi în depresie. ”Am toate motivele din lume să fiu fericită, de depresie nu e vorba. Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat. N-ai energie și se pare că ţi s-au înecat toate corăbiile. Dar nu durează mult lucrul acesta”, a mai povestit îndrăgita solistă.

Silvia Dumitrescu arată exemplar la 60 de ani

Chiar dacă anul acesta Silvia Dumitrescu va împlini 61 de ani, aceasta are o siluetă de invidiat. A reușit să slăbească 25 de kilograme și astfel își poate permite să se îmbrace ca și în tinerețe. Artista este în continuare adepta unui stil atipic, care o prinde foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *