Nicuşor Dan la parchetul general a depus plangere

Lupta electorală pentru Primăria Capitalei dintre Gabriela Firea și Nicușor Dan a intrat acum într-o nouă fază, după ce candidatul susținut de PNL a formulat o plângere penală.

Astfel, Nicușor Dan a depus, luni, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București o plângere penală împotriva Primarului sectorului 5, a Șefului Poliției locale a sectorului 5 și a Șefului Companiei de salubritate a sectorului 5 pentru evenimentele care au avut loc la conferința de presă din 18 iunie.

Candidatul susținut de PNL afirmă că ”domeniul public nu este moșia primarului”, susținând că, în acest scandal, sunt două probleme: una de natură penală, iar alta politică.

Dan mai spune că PSD București trebuie să își asume aceste incidente, din punct de vedere politic.

”Este o problemă politică, pe care trebuie să și-o asume PSD București, președintele PSD București, Gabriela Firea, pentru că e vorba de a .. cine este până la urmă proprietarul domeniului public? Proprietarul domeniului public suntem noi, toți, cetățenii, care avem voie să desfășurăm orice fel de manifestare pe domeniul public, care ne aparține. Domeniul public nu este moșia primarului în funcție sau a subordonaților lui” – a declarat Nicușor Dan după ce a depus plângerea penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *