Crimă șocantă la Vaslui! Doi frați și-au ucis unchiul cu o secure

O crimă șocantă a avut loc în noaptea de luni spre marți, în localitatea Gura Idrici, județul Vaslui. Doi frați, gemeni, și-au omorât unchiul cu o singur lovitură de secure.

Acesta venise ca să aplaneze un conflict ce izbucnise între băieți și tatăl lor, care suferă de semipareză pe partea dreaptă. Victima, frate cu acesta, a fost chemat chiar de mama gemenilor, cumnata lui.

Unchiul gemenilor a venit să facă pace, dar, din păcate, nici nu a mai intrat în casă. A fost secerat pe loc, chiar în curtea casei. Acesta a fost lovit puternic direct în cap și a murit pe loc .

Doi frați și-au omorât unchiul cu o secure

Imediat după ce au comis crima, cei doi frați, Ionuț și Costel Axente, au fugit de la locul faptei, dar au fost prinși de oamenii legii în scurt timp, în apropierea comunei Roșiești, nu departe de satul Gura Idrici, acolo unde locuiau și unde s-a și înfăptuit omorul.

“Așa ceva eu nu am mai văzut în viața mea. Se știa că erau puși pe certuri și bătăi tot timpul, tatăl lor nu scăpa niciodată de pumnii lor. Cel care mai aplana conflictele era Constantin, unchiul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *