Nicolae Guță și Florin Salam au fost tâlhăriți. Ce a aflat Poliția

Nouă membri ai clanului Duduianu au fost reţinuţi în dosarul maneliştilor tâlhăriţi şi şantajaţi. Aceştia sunt acuzaţi că îi ameninţau pe artişti şi îi obligau să cânte gratis la diferite evenimente din Capitală. Paguba produsă maneliştilor este de peste 100.000 de euro, spun procurorii. În acest dosar urmează să fie audiaţi şi mai mulţi manelişti celebri.

Membrii clanului Duduianu sunt acuzaţi că au tâlhărit mai mulţi manelişti celebri, că i-au şantajat înainte de concerte, astfel încât aceştia să le dea interlopilor toţi banii.

Printre victimele interlopilor din clanul Duduianu sunt nume cunocute, precum Florin Salam şi Nicolae Guţă

Peste 100 de poliţişti au descins marţi la mai multe adrese din Capitală, din Ilfov şi Teleorman şi au dus la audieri mai multe persoane.

Percheziţiile au durat mai bine de şase ore.

În urma acestora, poliţiştii au găsit mai multe arme albe: bâte, săbii şi cutia unui pistol.

Printre victime s-a numărat şi Florin Salam. Impresarul acestuia a povestit de-a lungul timpului despre conflictele dintre cântăreţ şi intelopi.

Recent au apărut şi înregistrări cu Florin Salam care îi cânta unuia dintre interlopi

Procurorii spun că paguba produsă maneliştilor este de peste 100.000 de euro

Clanul Duduianu este unul dintre cele mai temute din Capitală, suspectat de implicare în trafic de droguri, şantaj şi cămătărie.

Nicolae Duduianu, zis Pian este liderul grupării interlope Duduianu din Bucureşti.

Nu este pentru prima dată când membrii din clanul “Duduianu” au probleme cu legea, aceştia fiind implicaţi în mai multe scandaluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *