Liderul clanului interlop Duduianu, Emi Pian, a murit, după o răfuială care a avut loc în Capitală

Ies la iveală detalii cutremurătoare despre ultimele minute de agonie ale lui Florin Mototolea, considerat drept unul dintre cei mai periculoși interlopi din România. Cum s-a petrecut întreaga situația și cum a fost omorât?

Șeful Clanului Duduienilor a fost ucis de fiul unui alt interlop cunoscut în România, Napi, într-o bătaie în zona Giulești, iar potrivit ultimelor informații, cauza morții a fost un stop cardio respirator.

Emi Pian, în vârstă de 39 de ani nu a rezistat în fața loviturilor foarte puternice și ar fi căzut la pământ, intrând în stop cardio respirator. Interlopul a ajuns la Spitalul Universitar în stop cardio respirator, dar și cu urme vizbile de violență, și s-a stins din viață la scurt timp după internare.

Totodată, la fața locului, polițiștii implicați în anchetă au ridicat și un cuțit de bucătărie, despre care se presupune că ar fi fost folosit de cel care l-a înjunghiar pe Emi Pian.

Cel mai de temut clan de interlopi

În această dimineață, Nicolae Duduianu, zis și Emi Pian, șeful clanului Duduianu a fost înjunghiat mortal într-un scandal cu membrii unui clan rival, pe o stradă din zona cartierului Giulești, din Sectorul 6.

Anunțul a fost făcut de Poliția Capitalei care a fost sesizată printr-un apel la 112.

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la
spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, se arată în comunicarea Poliției.

Clanul Duduianu este cel mai temut clan de interlopi care acționează în București, fiind unul dintre cele mai vechi din Capitală. În principiu, întreg clanul se ocupa cu șantaj, cămătărie, proxenetism și trafic de droguri.

„A murit șeful României, Emi Pian, Dumnezeu să-l ierte!”, a scris un prieten de-al său pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *