Înmormântarea faraonică a lui Emi Pian

Mașina mortuară cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a ajuns în urmă cu puțin timp la cimitir, temutul interlop fiind condus pe ultimul drum de familie și prieteni. Rudele răpuse de durere și participanții la înmormântare și-au strigat durerea pe drumul spre locul de veci.

La intrarea în cimitir oamenii au aruncat cu petale de flori și l-au aplaudat puternic pe regretatul interlop care a fost omorât de un rival. Liderul clanului Duduianu a lăsat în urma sa multă durere, familia strigând neîncetat numelui celui care a murit la 39 de ani.

„Emi Pian, Emi Pian, Emi Pian”, ”Nu te vom uita, Nu te vom uita, Nu te vom uita”, sunt o parte din cuvintele pe care rudele lui Florin Mototolea le strigă la căpătâiul temutului interlop din Giulești .

Strigăte de jale și durere la căpătâiul sicriului lui Emi Pian

„Aoleu, măicuța mea, nu mai pot! Aoleu!”, sunt strigătele de jale pe care membrii familiei lui Emi Pian le spun neîncetat de când au plecat de la slujba de la Biserica Sfânta Parascheva din sectorul 6.

Se pare căslujba de inmormantare a fost una scurtă, în aceste momente sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului aflându-se la cimitirul Tudor Vladimirescu unde va fi îngropat. Emi Pian este condus pe ultimul drum de peste 1.000 de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *