Cristian Popescu Piedone şi-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone, fostul edil al Sectorului 4, şi-a depus – sâmbătă – candidatura pentru Primăria Sectorului 5, din partea Partidului Puterii Umaniste – social liberal (PPU-SL), au anunţat reprezentanţii formaţiunii politice. Astfel, a devenit primul candidat înregistrat oficial în Bucureşti.

„Pe Primăria Sectorului 5 văd că scrie «Aproape de Oameni». Da, cu siguranţă cu mine primar va fi aproape de oameni, nu va fi doar un slogan”, a transmis Cristian Popescu Piedone după depunerea candidaturii ,

Cu această ocazie, candidatul PPU (social-liberal) a depus şi lista consilierilor, documente însoţite de peste 4.000 de semnături de la susţinători, pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.

La Sectorul 2 PPU (social-liberal) şi ADER au semnat o alianţă electorală pentru susţinerea lui Neculai Onţanu, în timp ce la Sectorul 4 a fost formată o alianţă pentru susţinerea actualului primar, Daniel Băluţă. La Sectorul 3 va candida Ulise Toader, din partea PPU (social-liberal).

Cristian Popescu Piedone a anunțat, la începutul lunii iunie, că revine în politică

„Pare ireal, aşa-i, dar chiar dacă am ajuns la jumătatea anului 2020, la noi, aici în Sectorul 5, sunt 31 de străzi de pământ, ca în cătunele ascunse din vremea străbunicilor. După treizeci de ani, trebuie să trăim în Sectorul 5 ca la oraş”, a transmis, atunci, Cristian Popescu Piedone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *