Accident grav, pe un drum din Caraș-Severin: doi pompieri au murit, după impactul cu o remorcă

Doi pompieri și-au pierdut viața într-un accident înfiorător care s-a petrecut pe o șosea din județul Caraș-Severin! Impactul a fost atât de puternic, încât ei nu au avut nicio șansă la viață – au fost striviți în mașina intrată sub un tir, au anunțat polițiștii care au sosit la locul tragediei.

Doi pompieri au murit într-un accident înfiorător petrecut în Caraș-Severin

Emanule Ionescu și Florin Andrița sunt cei doi pompieri care au murit în urma accidentului rutier care a avut loc pe DN 68, în localitatea Băuțar din județul Caraș-Severin. Impactul dintre mașina în care se aflau cei doi bărbați și tir s-a înregistrat azi-noapte, în jurul orei 02:26, pe DN 68, a precizat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

“În timp ce un bărbat de 40 de ani din Drobeta Turnu-Severin conducea un autoturism din direcția Hațeg către Caransebeș, la km 32+58 m, a părăsit partea carosabilă intrând în colțul stânga spate al unui ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, parcat regulamentar în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerului dreapta față, în vârstă de 40 de ani”, a declarat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin .

Oamenii legii au mai dezvăluit că cei doi subofițeri ai ISU Mehedinți locuiau în Drobeta Turnu Severin.

#ZI NEAGRĂ pentru pompierii din județul Mehedinți

“Astăzi, 3 septembrie, colectivul pompierilor mehedințeni a fost zguduit de o veste cutremurătoare. Doi salvatori, doi camarazi, plt. adj. Emanuel IONESCU și plt. maj. Florin ANDRIȚA, și-au pierdut viața, în urma unui tragic accident de circulație petrecut azi-noapte, în județul Caraș-Severin. Cuvintele sunt puține pentru a descrie faptele acestor OAMENI, care s-au dovedit a fi eroi prin acțiunile întreprinse în sprijinul semenilor, nu numai la locul de muncă, dar mai ales în timpul liber.

Pentru ei, vocația de a fi pompier s-a reflectat permanent în activitățile desfășurate, reușind să redea speranță celor aflați la nevoie și, mai mult decât atât, să dăruiască cel mai de preț dar – «VIAȚA» , atât pe timpul intervențiilor, cât și prin implicarea în numeroase campanii de donare de sânge. Cu sufletele îndurerate, transmitem condoleanțe familiilor greu încercate și ne rugăm bunului Dumnezeu să-i primească alături de îngeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *