Crimă oribilă în Botoșani! A fost ucis după ce a cerut o țigară. Agresorul l-a lovit în cap cu o rangă și l-a lăsat într-o baltă de sânge

Incidentul a avut loc în comuna Ştiubieni din judeţul Botoşani, în noaptea de duminică spre luni. Se pare că totul a pornit de la o țigară. Un bărbat de 48 de ani a fost ucis de un alt localnic mai tânăr.

Totul a pornit pe terasa unui bar din localitate, unde bărbatul de 48 de ani i-a cerut o ţigară unui tânăr de 22 de ani. Pentru că cel din urmă nu a apreciat tonul pe care i-a fost cerută țigara a pornit un conflict. Cei doi au sărit la bătaie, iar învingător a ieșit bărbatul mai în vârstă

Supărat de deznodământ, tânărul a vrut să își ia revanșa. A plecat acasă, unde s-a înarmat cu o rangă din metal și a pornit în căutarea bărbatului de 48 de ani. Atunci când l-a găsit l-a lovit cu obiectul metalic în cap cu putere, lăsându-l într-o baltă de sânge.

„Din primele cercetări a reieşit că tânărul de 22 de ani, după ce a avut conflictul la bar cu victima, a mers şi s-a înarmat cu o ţeavă de metal, a revenit, l-a surprins pe drumul public, unde l-a lovit în zona capului şi apoi a plecat acasă. Autorul are calitatea de suspect în acest moment. Cercetările şi audierile continuă”, a declarat Valeriu Chihaia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, potrivit monitorulbt.ro.

„L-am găsit pe o uliţă, cu faţa în jos”

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de un alt localnic, ce fusese trimis de soția acestuia să îl caute. Acesta l-a văzut cum zăcea cu fața în jos, pe marginea drumului și a sunat imediat la 112.

Incidentul a avut loc în comuna Ştiubieni din judeţul Botoşani, în noaptea de duminică spre luni. Se pare că totul a pornit de la o țigară. Un bărbat de 48 de ani a fost ucis de un alt localnic mai tânăr.

Totul a pornit pe terasa unui bar din localitate, unde bărbatul de 48 de ani i-a cerut o ţigară unui tânăr de 22 de ani. Pentru că cel din urmă nu a apreciat tonul pe care i-a fost cerută țigara a pornit un conflict. Cei doi au sărit la bătaie, iar învingător a ieșit bărbatul mai în vârstă.

„Pe mine m-a rugat soţia lui. I-a spus o cumnată că el s-a bătut prin sat. L-am găsit pe o uliţă, cu faţa în jos. Am văzut că nu mai mişcă şi am sunat imediat la 112. A venit o ambulanţă, iar cadrele medicale au spus că era deja decedat”, a declarat tânărul.

Ulterior, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, criminalişti, dar şi un procuror, care a preluat ancheta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *