Scandal imens în showbiz! Un cântăreț celebru de la noi și-a bătut soția măr și a obligat-o să avorteze! Dezvăluiri șocante

Se pare că Tzanca Uraganu are mari probleme cu poliția după ce s-a aflat că și-ar fi bătut fără milă fosta soție. Imagini șocante!

Zvonuri deosebit de grave în lumea manelelor. Tzanca Uraganu se află în fața unor acuzații extrem de grave. Celebrul manelist și-ar fi bătut fără milă fosta soție, pe care a și obligat-o să avorteze, scriu jurnaliștii de la Cancan.

În sprijinul acestor afirmații, pe internet au apărut mai multe fotografii cu Lambada, fosta soție a manelistului alături de care are și o fetiță, în care apare desfigurată și plină de vânătăi.

Tzanca Uraganu și-a desfigurat soția?!

Imaginile în care Lambada este toată vânătă au apărut pe internet sâmbătă, iar din descrierile din dreptul lor reiese faptul că Tzanca ar fi bătut-o pe femeie.

„Uitați, oamenii buni, ce hal de om este nemernicul de Tzanca Urganu!!! Un om fără Dumnezeu și fără scrupule. Și-a maltratat și bătut fosta soție pentru a avorta copilul lor!!! A fost forțată, bătută și obligată să și avorteze copilul!!!” , este mesajul care apare lângă fotografii.

Până la acest moment nu au apărut mai multe informații referitoare la veridicitatea imaginilor, dar Tzanca a declarat mai demult că soția lui ar fi cerut un ordin de protecție fără motiv, deoarece el i-a oferit totul și nu i-a dat niciodată  bătaie .

„Ea a cerut un ordin de protecție, dar de ce să facă asta, că nu i-am dat nici măcar o palmă. Nu știu dacă a cerut sau nu. Ei o obligă să facă lucrurile astea. I-am oferit totul”, a declarat manelistul, conform Cancan.

Istoria se repetă? Și actuala soție a lui Tzanca a cerut un ordin de protecție

Pe numele ei Mădălina Miu, soția din prezent a celebrului manelist, a încercat să obțină un ordin de protecție împotriva lui anul trecut, dar a renunțat la idee spunând că s-au împăcat și ulterior declarând la Poliție ca a fost vorba de un accident.

„Reclamanta arată că nu dorește să fie emis ordinul de protecție împotriva pârâtului, întrucât s-a împăcat cu acesta, iar actul de agresiune reclamat, a fost urmarea unui accident”, se arată în hotărârea instanței de la Judecătoria Ploiești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *