Liviu Dragnea, anunţ surpriză la CEx privind candidatura la alegerile prezidenţiale

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a făcut un anunţ-surpriză în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului. Dragnea le-a spus colegilor că nu va candida la alegerile prezidenţiale din 2019.

Senatorul PSD Niculae Bădălău a declarat, sâmbătă, înaintea şedinţei CExN al partidului, că nu este exclus ca preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, să fie candidatul comun al coaliţiei de guvernare la alegerile prezidenţiale, despre care a spus că „e un om cu viziune, un om echilibrat şi ar fi extrem de bun”.

„În istoria PSD a existat o cutumă în care preşedintele partidului a candidat. În acelaşi timp, am avut şi în cadrul USL, dacă vă mai amintiţi, un protocol în care domnul Crin Antonescu, din partea PNL, era candidatul la preşedinte al alianţei, guvernarea, premierul, revenind la PSD. Şi în momentul actual suntem într-o alianţă şi nu este exclus ca domnul Tăriceanu să fie candidatul nostru, urmând în continuare ca PSD să aibă premierul. Domnul Tăriceanu este un om cu viziune, un om echilibrat, un om care ar fi extrem de bun pentru preşedinţia României şi pentru români”, a spus Bădălău.

Senatorul social-democrat Niculae Bădălău consideră că premierul Viorica Dăncilă ar trebui să le ceară miniştrilor să muncească mai mult, completând că Dăncilă ar trebui „să dea cu pumnul în masă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *