A murit solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a stins din viață în această noapte. Conform primelor informații, tânărul și-ar fi pus capăt zilelor, scrie EA.md.

Producătorul trupei, Iurie Bădicu, a postat un mesaj pe Facebook în acest sens. „Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…? Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule! De 6 zile nu pot dormi noaptea. Nu am somn. Parcă ceva mă tulbură și mă împinge să scriu…”, scrie Bădicu, managerul trupei.

Ulterior, producătorul a revenit cu un mesaj pentru EA.md. „Probabil îl vom înmormânta în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni, acolo unde locuiește bunelul sau. Mama și tata artistului încă n-au revenit de peste hotare, nu cunosc daca au reusit acum sa ajungă acasă, e regim de epidemie, carantină”, a precizat Bădicu.

Inițial, deschide.md a scris că tânărul s-ar fi strangulat la București. Totuși, contactați de AGORA, reprezentanții Poliției Capitalei au spus că oamenii legii au fost alertați la Chișinău, în noaptea de luni spre marți. Aceștia au confirmat decesul unui tânăr de 22 de ani. Poliția spune că nu a observat urme de moarte violentă. „Tânarul locuia de unul singur și a fost depistat de către o rudă, care a venit să vadă ce s-a întâmplat cu tânărul, pentru că acesta nu răspundea la telefon”, se mai arată în mesajul obținut de AGORA de la Poliția Capitalei.

Tânărul avea 22 de ani, acesta nu ar fi lăsat bilet de adio.

Formația 7 klase a fost fondată de Iurie Badicu și are cinci instrumentiști și un solist. Băieții s-au lansat în 2017, iar în 2018 au ajuns pe scena show-ului „Românii au talent”. Cu o piesă de tango, tinerii au hipnotizat sala, iar după asta au și ridicat-o în picioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *