A recunoscut 90 de crime

Un bărbat din Statele Unite a recunoscut că a ucis numai puţin de 90 de persoane pe parcursul mai multor decenii, ceea ce l-ar pune în fruntea listei celor mai mari criminali în serie din istoria Statelor Unite, relatează NEWS24.COM.

Samuel Little îşi selecta victimele din rândul femeilor cu probleme, precum dependentele de droguri sau prostituatele. Agresorul lovindu-și victimele cu pumnul, strangulându-le și aruncându-le corpurile. După care fugea din oraş.

“Dumnezeu m-a lăsat pe pământ pentru a face acest lucru”, a precizat Samuel Little în cazul uneia dintre victime, ucisă în 1982, relatează NEWS24.COM.

Cu toate acestea, de abia în 2014, au reuşit autorităţile să obţină prima condamnare, după ce au reuşit să coroboreze probe ADN cu urme lăsate pe hainele uneia dintre victime. Iar în cele din urmă, pentru cele trei crime care au putut fi dovedite, Samuel Little a primit trei condamnări pe viaţă. Anul acesta, a fost pus sub acuzare pentru uciderea unei alte femei, din statul Texas, în 1994.

Între timp, criminalul a oferit investigatorilor detalii exacte legate de strangularea unei femei de 20 de ani, găsită ulterior într-o pădure din Florida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *