Accident cu un autobuz și alte două autotusime în Argeș

Accidentul a avut loc în această dimineață, în orașul Costești din județul Argeș. Primele informații arată că șoferul autobuzului a leșinat la volan și a intrat în plin în două mașini, ce se aflau parcate pe partea dreaptă a drumului.

Din fericire, nimeni nu și-a pierdut viața în urma acestui accident, care putea să se transforme într-o adevărată tragedie. O singură persoană a fost rănită.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 48 de ani, care în urma impactului s-a lovit la cap și a acuzat, de asemenea, dureri lombare.

La fața locului a sosit un echipaj de la ambulanță, care a acordat femei primele îngrijiri medicale. Aceasta a fost, ulterior, transportată la spital pentru investigații suplimentare, dar starea ei era, în general, una bună.

A fost evitată o tragedie

De asemenea, la fața locului au sosit și pompierii care s-au asigurat că în urma acestui impact nu va izbucni și un incendiu. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a transmis că accidentul s-a produs în orașul Costești, lângă siloz.

Totodată, informațiile acestora arată că în autobuz se aflau patru persoane în momentul impactului.

Pentru că autoturismele în care autobuzul a intrat din plin erau parcate, nimeni nu se afla în acel moment în ele. De asemenea, autocarul a avariat și doi stâlpi de lemn care se aflau pe drum și susțineau cablurile TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *