Acțiuni de deszăpezire a căilor rutiere

În contextul căderilor de precipitații sub formă de ninsoare, sub coordonarea directă a Primarului Daniel Florea, miercuri, 28 noiembrie a.c., la nivelul Sectorului 5, s-a acționat pentru degajarea zăpezii depusă pe căile rutiere.

Astfel, Rosal Grup S.A, prestator autorizat cu care Primăria Sectorului 5 se află sub contract, a intervenit încă din noaptea precedentă, acționând într-o primă etapă cu un număr de 41 de utilaje și 50 de lucrători pe pante, rampe, căi de acces către unități de învățământ, spitale și instituții publice, pe marile artere și străzi secundare.

În acest moment, în teren acționează 41 de utilaje și 186 de lucrători.

În cazul în care situația o va impune, numărul utilajelor va fi suplimentat și va fi atent monitorizat felul în care prestatorul de deszăpezire se achită de obligațiile asumate prin contract.

Cetățenii care doresc să sesizeze anumite aspecte privind modul în care se desfășoară activitatea de deszăpezire pot apela Dispeceratul ADP Sector 5, la numărul de telefon 021/314.43.18, interior 1228.

De asemenea, în sprijinul celor fără adăpost, echipe mixte formate din reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 și ale Direcției Generale de Poliție Locală Sector 5 vor realiza monitorizări pe raza întregului sector.

sursa articol : sector5.ro

sursa poza : sector5.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *