ADEVARUL DESPRE FETITA CARE A DECEDAT DIN CAUZA UNUI DULAP !

Incidentul s-a petrecut în luna septembrie, iar de atunci fetiţa a stat în comă la Spitalul Clinic de Urgenţă ”Bagdasar-Arseni”.
Ulterior, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ”M. S. Curie”.

“Fetiţa a beneficiat de îngrijiri medicale în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii ”M. S. Curie”. Ulterior, în urma deciziei medicilor curanţi, copilul a fost transferat în vederea recuperării neuropsihomotorii, în cadrul Centrului Naţional Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie Copii “Dr. Nicolae Robănescu”.

În data de 23.11.2018, copilul a fost externat din cadrul Centrului Naţional Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie Copii “Dr. Nicolae Robănescu”, fiind transportat cu ambulanţa acestei unităţi medicale la un centru din subordinea instituţiei, specializat în furnizarea de servicii de îngrijire şi recuperare medicală.

În data de 29.11.2018, din cauza unor dificultăţi respiratorii, a fost apelat Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, iar, în urma manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul minorei, aceasta suferind un stop cardio-respirator”, explică DGASPC Sector 5.

Din ancheta facuta de redactia de stiri NEWS24AGD reda faptul ca cauzele decesului fetitei nu au tinut de dulap , ci acesta a fost doar o acoperire a ceea ce se intampla in centrul CIRESARII II . NEWS24AGD au constatat faptul ca fetita nu putea sa moara datorita dulapului deoarece incaperea erea prea mica ca acest dulap sa se prabuseasca peste fetita , iar dulapul avea o greutate prea mica pentru a provoca un deces in urma parbusirii .
Cauzele reale ale decesului au fost din cauza aubuzurilor si violentelor produse chiar de persoana care era de garda in acea zi pe nume Stefan Berca . Cel care avea ca sarcina sa aibe grija de acesti copii in acea zi ,ar fi lovito pe fetita in cap iar in urma loviturii aceasta si-a pierdut echilibrul si ar fi lovit cu capul in clanta usii incaperii. Dulapul a fost doar o scuza pentru a musamaliza ceea ce se s-a intamplat de fapt .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *