Adrian Marioane, “Poliția nu îi face nimic, Ciolea Miron are relații, nevasta lui lucrează în sistem”. / VIDEO

Nu este o glumă ci este un adevăr, sesizări, dulapuri pline și clasări pe bandă rulantă. Asta se întâmplă la postul de Poliție Comuna Pui. Începând de la Poliție și până în Primărie, totuși se vorbește despre o spoială. 

“Astăzi am fost personal să văd dacă găsesc vreun polițist, dar ușa am găsit-o închisă. Ținând cont, Comuna Pui este legată de cele mai multe sate din județ și totuși nu este Poliție”. Oare cei de la inspectorat știu despre cele întâmplate în acea Comună ??

Ținând cont că se vorbește despre infracțiuni deosebit de grave, procurorii și polițiștii încasează bani și stau doar în birouri. Mai nou și Poliția este pusă politic, dacă faci politică ai și relații pe măsură, cum are domnul din acel sat ce își permite să sfideze cu atâta nesimțire. 

Astăzi, am fost contactat de numitul Marioane și a venit la noi în redacție să povestească pin necazurile care a trecut cu privire la Ciolea Miron. “A spus că la postul de Poliție nu vom găsi polițiști, noi am fost să ne convingem dacă este adevărat, l-am  contactat pe Adi șeful de post și a spus că este în concediu, am fost redirecționat la Poliția Comunei Baru”. 

Împotriva numitului Ciolea Miron, sunt nenumărate plângeri. Dar încă nici pâna la această oră domnii din Poliție nu au înțeles că există un conflict foarte grav, acel individ a comis prea multe infracțiuni, dar încă voi nu ați găsit loc în celulă pentru el. O nouă dovadă că Poliția nu există la noi în județ…. urmăriți materialul video de puțin mai jos.

https://www.facebook.com/watch/?v=961993714248419

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *