Alături de moș crăciun la un centru de plasament din sectorul 5″Campania dăruiește din suflet pentru un suflet nevinovat”

Sărbătoarea Nașterii Domnului ne aduce bucurie și ne amintește cu precădere de anii copilăriei, de emoția împodobirii bradului, de momentele când ne piteam pe după usă pentru a-l vedea pe Moș Crăciun, măcar pentru o clipă.

Sărbătorile de iarnă sunt întotdeauna, pentru fiecare dintre noi, un prilej de fericire și de împăcare sufletească. De Crăciun, familiile se reunesc și petrec momente de neuitat, având sufletele încărcate de minunea Nașterii Domnului.
Crăciunul este un prilej de a ne bucura împreună, de a-i ajuta pe cei nevoiași, si de a transmite gânduri bune tuturor oamenilor care ne-au fost alături de-a lungul anului.

În acest sens, vineri, 21.12.2018, mai multe jocuri și jucării, îmbrăcăminte și dulciuri au ajuns la copii defavorizați din mediul rural Campania își propune în fiecare an să dăruiască zâmbete, iar anul acesta bucuria se va afla și pe chipul persoanelor aflate în grija Asociației News24agd.ro , și să le transformăm Crăciunul într-o adevărată sărbătoare de suflet.

„Crăciunul! Ce înseamnă pentru mine Crăciunul? Dacă privesc în copilărie, Crăciunul înseamnă tata, cântând colinde împreună cu surorile mele la brad și miros de portocale. Căldură în casă, zăpadă, colinde și multă veselie. Dacă vin mai aproape de ziua de astăzi, văd Crăciunul prin ochii fiilor mei. Crăciunul este pentru mine mai mult o sărbătoare a spiritului și încerc să o sărbătoresc ca atare: lângă cei dragi, oricare ar fi ei, cu multă cumpătare și dragoste în suflet. Este o sărbătoare a fericirii, a curățeniei sufletești, a credinței și purității. Este o sărbătoare a iertării și a mulțumirii. Este un moment în care toate cele rele trebuie lăsate de o parte și inima trebuie încărcată cu speranță. Și asta vă doresc și dumneavoastră! Multă fericire în suflet, armonie și dragoste, apoi restul celor materiale vor veni de la sine. Crăciun Fericit!!!”, a conchis Gruia Alberto Daniel, Președintele Asociației News24agd.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *