Alexandru Arșinel ar fi ajuns la azil. Starea de sănătate a actorului se înrăutățește de la o zi la alta: ”A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale”

La jumătatea lunii aprilie 2022, Alexandru Arșinel a spus adio teatrului. Maestrul a dispărut apoi total din viața publică. Recent, s-a aflat că marele actor s-ar fi retras într-un cămin privat, starea lui de sănătate fiind foarte precară.

Alexandru Arşinel a ajuns de urgenţă cu ambulanţa la spital, în luna februarie 2022. Actorul s-a externat la miez de noapte, iar de atunci nu se mai ştie aproape nimic despre el. Potrivit unor surse cancan.ro, maestrul Arșinel ar fi suferit, în ultimele luni, o cădere psihică și ar fi ajuns, de aproximativ o lună, într-un cămin privat din București, pentru a primi îngrijiri medicale adecvate. Totodată, actorul ar fi slăbit foarte mult, ajungând cam la jumătate din greutatea lui de la începutul verii.

A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, susțin sursele cancan.ro. Rudele actorului nu au dorit, însă, să facă nicio declaraţie referitoare la starea de sănătate a marelui actor.

Reamintim că la jumătate lunii noiembrie a anului 2021, actorul a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat probleme la inimă. Ulterior, a suferit două operații complicate, când medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac.

Eu fac bine și întotdeauna mi-a făcut plăcere să spun bine. Deși, de la o vreme nu mai fac chiar atât de bine. Și cu pandemia, și cu niște internări, care mi-au dat de gândit. Nu sunt prea entuziasmat de felul cum mă mișc”, a spus Alexandru Arșinel, în cea mai recentă declarație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *