Am aflat ce face Florin Salam pe la petrecerile bănoase!

Florin Salam a fost într-o formă de zile mari la un eveniment de marcă din lumea interlopă. Claudia, supranumită „Brazilianca”, soţia lui Nuţu Cămătaru, a fost naşă pentru băieţelul unei familii din clanul Mogoş.

Florin Salam a fost îngropat în bani de invitaţi. La un moment dat, celebrul manelist a dat dedicaţie inclusiv pentru Nuţu Cămătaru, marele absent al evenimentului, care se află în detenţie.
”Pentru această petrecere frumoasă şi pentru naşi, inclusiv pentru Nuţu”, a spus Florin Salam, potrivit Cancan.

Nuţu Cămătaru şi Claudia „Brazilianca” sunt şi naşii de cununie ai părinţilor băieţelului. În septembrie 2017, Nuţu Cămătaru şi „Brazilianca” i-au cununat pe cei doi alături de Mohamed Zorkot şi soţia sa.

Mesajul neaşteptat din partea lui Florin Salam, după scandalul de la Milano
Florin Salam pare că şi-a revenit complet după scandalul de la Milano, atunci când a fost lovit de Stan Lower.

Recent, celebrul manelist a postat pe social media un mesaj în care mărturiseşte că valoarea unui om constă în ceea ce gândeşte, nu în bătaie. De asemenea, îndrăgitul manelist este foarte credincios şi a mai mărturisit că nu face rău nimănui, ba mai mult ajută oamenii atunci când se află pe muchie de cuţit.

„Ai ştiut să dai cu pumnul. Acum eu o fac pe nebunul. Vă spun un secret, valoarea nu stă într-un pumn, valoarea adevărată stă la ce-i cu cap. Si cu un bun simţ. Lăsat de la Dumnezeu. Fiecare mai greşeşte, şi trebuie iertat. Pe ce-l care îţi vrea răul. Dar Dumnezeu le dă la fiecare după inimă. Eu nu fac rău la nimeni. Niciodată… Din contra, ajut cât pot şi eu. Îmi fac meseria, să îmi cresc copiii. Vă doresc o seară frumoasă. Si cred că am zis bine ce am scris aştept parerele dumneavoastră.Vă pup..*(F.S.)”, a fost mesajul transmis de Florin Salam pe reţelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *