Anchetă la Penitenciarul Rahova, după ce Liviu Dragnea a primit o zi liberă

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall a cerut directorului Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor o informare de urgenţă privind ziua liberă de care ar fi beneficiat Liviu Dragnea joi. Şeful ANP a declanşat, la rându-i, verificări la Penitenciarul Rahova.

Contactată telefonic de Mediafax, ministrul Justiţiei a confirmat că deja a vorbit cu directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor căruia i-a solicitat o informare completă în regim de urgenţă.

În urma acestei solicitări, directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a dispus, la rândul său, verificări la Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat Liviu Dragnea, după ce a fost condamnat definitiv, pe 27 mai, la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Verificările vin după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora Liviu Dragnea ar fi beneficiat de o zi liberă joi, 31 octombrie 2019, şi ar fi ieşit din penitenciarul Rahova, pentru a petrece timp cu cei apropiaţi.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *