ARESTATI NEVINOVATI PENTRU PROXENETISM LA BISTRITA

Trei bucureșteni au fost arestați duminică, 11 august 2019, de Tribunalul Bistrița-Năsăud pentru proxenetism, acuzați că au exploatat patru tinere într-un hotel din Bistrița.
De la Bucuresti catre Bistrita au plecat 5 persoane, 4 majori si un minor in varsta de 14 ani, pentru un date stabilit pe facebook intre suspectul de 28 de ani si tanara care-i acuza de sechestrare.
Cei 6 s-au intalnit si au inchiriat o camera la hotelul “Diana” din oras, urmand ca cei doi “indragostiti” sa se certe, iar tanara sa-si sune mama cu pretextul ca e sechestrata si obligata sa se prostitueze, acuzatia fiind nefondata.
Procurorul de caz a cerut arestarea preventiva pentru 30 de zile, pentru 3 dintre acestia, netinand cont de declaratiile barbatilor.
Cei trei au varste cuprinse intre 19 si 29 de ani, doi dintre aceştia facand parte din temutul clan al lui Nuțu Cămătaru, insa acesta neavand nici o legatura cu cele intamplate. Cel de-al treilea, Florin Balan, sofer in seara respectiva, are o fetita in varsta de 1 an si lucreaza la o spalatorie auto, speculandu-se ca ar fi cel mai putin vinovat, primind acuzatia de complice, insa pedepsit tot cu arestare preventiva timp de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *