Arestaţi preventiv pentru tâlhării

Miercuri, 24 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un tânăr în vârstă de 26 de ani, bănuit de săvârşirea a trei infracţiuni de tâlhărie, fapte comise pe raza sectorului 4.

Ancheta a fost declanşată de o plângere penală în un bărbat reclama că în data 25 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 4.

Demarând cercetările şi investigaţiile, poliţişti din cadrul Secţiei 16 Poliţie, au identificat doi tineri de 25, respectiv 26 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

Astfel, la data de 11 octombrie tânărul de 26 de ani a fost reţinut de poliţişti, ulterior fiind dispusă măsura arestului preventiv faţă de acesta.

La data de 24 octombrie a.c., s-a procedat la punerea în executare a unui mandat de aducere pentru tânărul de 25 de ani, ocazie cu care acesta a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri.
Extinzând cercetările, în sarcina bărbaţilor s-a reţinut comiterea altor două infracţiuni de tâlhărie, constând în aceea că la data de 01 ianuarie a.c., în jurul orei 16.30, în timp ce se aflau pe o stradă din sectorul 4, bărbatul de 26 de ani ar fi imobilizat partea vătămată, iar celălalt i-ar fi sustras din buzunarul pantalonilor un telefon mobil.
La data de 02 octombrie a.c., în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe o stradă, tot din sectorul 4, un tânăr a fost acostat de bărbatul de 26 de ani, care l-ar fi deposedat, prin smulgere, de telefonul mobil, moment în care celălalt bănuit ar fi proferat amenințări cu acte de violență, pentru a-și asigura scăparea.
Prejudiciul creat prin săvârşirea faptelor a fost recuperat şi predat persoanelor vătămate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *