Ăsta DA SPIRIT CIVIC! N-a ezitat nicio clipă s-o salveze pe fetiță din ghearele bestiei!

Un adolescent a devenit erou la 16 ani după ce a salvat o fetiță de nouă ani din ghearele unui pedofil, informează Daily Mail.

Băiatul, pe nume Vyacheslav Doroshenko se plimba pe o stradă înzăpezită din oraşul Irkutsk după ce a ieșit de la un antrenament la baschet. La un moment dat, el a zărit un om în jur de 50 de ani înşfăcând o fetiţă şi împingând-o într-o maşină. Incidentul a fost surprins şi de camerele de supraveghere din zonă. După ce pedofilul a fost prins, acesta a fost nevoit să prezinte în faţa poliţiei o reconstituire a faptei lui înfricoşătoare.

Filmul răpirii și reconstituirea

Când s-a apropiat de maşină, adolescentul şi-a dat seama că avea loc o răpire. A putut chiar și să audă fata cum striga după ajutor. Băiatul nu a stat mult pe gânduri şi a alertat primul adult pe care l-a întâlnit în cale. Acesta, pe nume Gleb Sizykh, îşi încălzea maşina după ce ieşise de la fabrică. A pornit imediat pe urmele răufăcătorului. Bărbatul povesteşte: „Era clar că băiatul era speriat. M-am grăbit spre maşină. Am vrut să văd cum vor reacţiona bărbatul şi fetiţa. În momentul în care eu şi băiatul ne-am apropiat de maşină, a pornit în mod subit şi a plecat de la faţa locului.”

Adolescentul a urcat imediat în maşina lui Gleb şi amândoi au pornit în urmărirea răpitorului. Pedofilul a condus până când a ajuns într-o fundătură, iar cei doi au ieşit pentru a-l înfrunta. Acesta a lăsat fata să plece și a fugit de la faţa locului. Salvatorul fetei s-a apropiat calm de ea şi i-a oferit telefonul său ca să-şi telefoneze mama. Îşi aduce aminte că fata plângea şi era foarte speriată, dar a realizat că nu se va teme de el. Fata a fost dusă apoi nevătămată la mama ei şi acum este consiliată de către un psiholog.

 

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *