AUDIENȚE de milioane de români la Românii au talent și cifre bune pentru posturile de știri

 

AUDIENȚE. Românii au avut talent și-aseară. Show-ul de talente a pus Pro TV pe primul loc în audiențe, însă cu cifre puțin mai mici decât cele înregistrate săptămâna trecută.

Publicitate

A fost însă o seară în care consumul de televiziune a fost ridicat și pentru posturile de știri.

Diferența fața de vinerea trecută nu a fost mare. Emisiunea jurizată de Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu și Andi Moisescu a fost urmărită de aproape trei milioane de români din toată țara în fiecare minut.

Interesul pentru epidemia de Coronavirus a adus oamenii la emisiunile posturilor de știri. Într-o seară de vineri, cu Românii au talent, canalele de știri au stat foarte bine în audiențe. Au avut dezbateri sau au tratat subiecte legate de epidemia de Coronavirus.

Antena 3, România TV și Digi24 au fost cel mai sus, în top zece pe toate targeturile. De exemplu, Antena 3 a fost pe Antena 1 la orașe, pe intervalul Românii au talent.

De menționat că și stații ca B1 TV și Realitatea Plus s-au regăsit în top zece la nivel național sau la orașe.

TVR 1 a fost un alt post TV cu audiențe bune aseară, cu Telejurnal și filmul Comoara apașilor pe interval.

La bătaie cu show-ul Românii au talent, celelalte posturi au avut

Antena 1 – Lunetistul (20: 30 ) și Spiritul din cochilie (22:15)

Kanal D – Mă numesc Zuleyha (20:00) și Bravo, ai stil! (22:00

Antena 3 – Subiectiv fata in fata (20:00) și Exces de putere (21:00)

Paginademedia.ro prezintă în continuare audiențele obținute de show-ul Românii au talent la ediția a șasea, sezonul zece:

NAȚIONAL. Show-ul Românii au talent a fost cel mai urmărit program TV, aseară. Emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș a pus Pro TV pe primul loc în topul audiențelor, cu o audiență medie de aproape trei milioane de telespectatori pe minut.

Kanal D s-a clasat pe locul secund, cu o medie de un milion de privitori în fiecare minut.

Pe trei s-a poziționat Antena 1, cu aproximativ jumătate de milion de telespectatori pe minut, pe interval.

Posturile de știri au stat bine aseară, cu emisiuni pe tema coronavisului. Antena 3 a fost pe patru în topul staților, când la TV era show-ul Românii au talent. România TV a fost pe patru, cu 431.000 de telespectatori.

Digi 24 și B1 TV s-au clasat pe locurile opt și nouă, cu o medie de audiență apropiată, aproximativ 130.000 de privitori pe minut, pe interval.

URBAN. Pro TV a fost lider cu Românii au talent și la orașe. A avut o medie de 1,5 milioane de telespectatori pe minut, cu aproape 100.000 mai puțin decât vinerea trecută.

Pe locul secund, dar cu un milion de telespectatori mai puțin, s-a clasat postul Kanal D. Stația Dogan a adunat aproape jumătate de milion de telespectatori de la orașe, în fiecare minut, pe intervalul show-ului de la Pro TV.

Antena 3 a fost peste „sora” Antena 1 în mediul urban. Stația de știri a înregistrat, pe intervalul Românii au talent, o medie de aproape 300.000 de telespectatori pe minut.

În același timp, Antena 1 avea o medie de 265.000 de privitori.

România TV s-a clasat pe locul cinci, cu 214.000 de telespectatori în medie, pe interval.

Posturile de știri Digi24 (94.000 de privitori), B1 TV (70.000) și Realitatea Plus (54.000) au completat top zece. Au fost pe locurile opt, nouă și zece.

COMERCIAL. Tinerii au pus pe primul loc show-ul Românii au talent. Aproape 600.000 de telespectatori tineri s-au uitat, în fiecare minut, la show-ul de talente Pro TV.

Postul TV a avut o cotă de piață de 39.9%. Săptămâna trecută înregistrat un record pe segmentul comercial: jumătate dintre românii cu televizoarele deschise, vineri seara, erau pe Pro TV.

Antena 1 a stat ceva mai bine pe comercial, peste Kanal D și Antena 3. A avut cifre de patru ori mai mici decât Pro TV. Mai exact a înregistrat o medie de 156.000 de urmăritori pe minut, când la TV era Românii au talent.

Kanal D a fost pe trei, la o diferență mică față de Antena 1. A scos 144.000 de urmăritori pe minut.

Posturile de știri Antena 3 și Digi24 au completat topul primelor cinci. Antena 3, de pe locul patru, a înregistrat 60.000 de privitori în medie, iar Digi24 (locul cinci) a avut aproape 50.000 de urmăritori în medie.

România TV a a fost pe șapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *