Bărbat din Bistriţa, filmat cum coboară cu un topor dintr-un microbuz şcolar, plin cu copii

Un bărbat cu un topor în mână a fost filmat când coboară dintr-un microbuz destinat transportului elevilor, alături de copii, în comuna bistriţeană Nimigea. Autorităţile au declanşat o anchetă internă la şcoala din localitate.

Materialul video a fost publicat de un cetăţean pe o reţea de socializare, iar, în urma reacţiilor din mediul online, atât conducerea şcolii, cât şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Bistriţa-Năsăud s-au sesizat şi au cerut verificări.

Şefa IŞJ Bistriţa-Năsăud, Camelia Tabără, a declarat joi, pentru Agerpres, că fapta reprezintă o încălcare a regulamentului de folosinţă a microbuzului şcolar şi că şoferul riscă, din acest motiv, să fie sancţionat.

“Bineînţeles că sâmburele de adevăr există, este încălcat regulamentul de folosinţă a microbuzului, în care punem un adult pe lângă copii, un adult cu un topor. Oricum, şi fără topor, nu avea ce căuta adultul lângă copii. Regula spune foarte clar, în acel microbuz circulă numai şi numai copiii. Dar adultul este un părinte al unor copii din şcoală, venea să taie lemne la primărie. Nu a fost în fiecare zi şi numai ieri a fost filmat când cobora din microbuz. De asta şoferului nu i s-a părut că face un lucru foarte grav, venea la primărie să crape lemnele pentru primărie. A intrat (şoferul – n.r.) în cercetare disciplinară, se face anchetă. O să fie categoric sancţionat, pe regulament”, a spus Tabără.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *