Bărbat din Timişoara, infectat cu coronavirus. Numărul românilor infectaţi a ajuns la 4

Un bărbat din Timişoara a fost infectat cu coronavirus , testele în cazul său fiind pozitive, iar astfel bilanţul românilor infectaţi a ajuns la patru, dintre care unul, respectiv primul român infectat, s-a vindecat.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul ar fi călătorit în acelaşi avion cu femeia din judeţul Timiş infectată cu  coronavirus.

“Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, din Timișoara, care a fost în contact cu femeia depistată pozitiv în data de 28 februarie 2020 și care s-a întors din Italia.

Mai exact, bărbatul a călătorit cu femeia de 38 de ani în același avion, în partea dreaptă a acesteia în data de 20 februarie 2020 cu o cursă care se întorcea din Italia.

Din data de 28 februarie 2020, bărbatul, considerat contact direct, s-a aflat în autoizolare la domiciliu împreună cu familia. Rezultatele primei probe recoltate la începutul perioadei de autoizolare au fost negative.

Bărbat din Timişoara, infectat cu coronavirus .

Rezultatul probei recoltată în ziua de ieri (în cea de-a 12 –a zi de la contactul cu femeia de 38 de ani) a ieșit pozitiv la infecția cu coronavirus COVID 19.

Conform primelor informații din partea DSP Timiș, bărbatul este asimptomatic, afebril. S-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara.

În curtea în care locuiește bărbatul mai trăiesc alte 2 familii față de care se vor lua măsurile de autoizolare”, se arată într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică al Guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *