Breaking news Botezatu A fost abuzat sexual de doi băieți

Au ieșit la iveală amănunte uluitoarea din copilăria unuia dintre cei mai apreciați prezentatori Tv de la noi din țară. Răzvan Botezatu a trecut prin clipe de groază după ce a fost protagonistul unui teribil accident.

Răzvan Botezatu, fostul prezentator Tv, a avut parte de momente mai puțin plăcute în copilărie. O persoană din cercul său de prieteni a făcut mărturisiri șocante, în exclusivitate, pentru cancan.ro. Potrivit spuselor acesteia, Răzvan a intrat în moarte clinică după ce a fost lovit de o mașină.

„Răzvan a avut un accident foarte grav, în urmă cu mulți ani, din cauza tatălui, care între timp s-a stins. Bărbatul l-a lăsat în mașină și, la un moment dat, Răzvan a trecut strada și l-a lovit o mașină în plin. A stat în comă câteva zile, era ca și mort. El mi-a povestit că, în timp ce a fost inconștient, a văzut niște lumini și o ușă care se deschidea, o vedea pe mama sa în salon, vedea doctori de lângă el. El mi-a zis că totul se întâmpla ca și cum sufletul lui se desprinsese de corp și vedea totul în jurul lui”, a mărturisit prietenul vedetei, în exclusivitate.

mai multe detali pe : evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *