BREAKING NEWS: Sinucidere la metrou. Circulația trenurilor a fost oprită pe Magistrala Berceni – Pipera

La nici 24 de ore după incidentul de ieri de la Costin Georgian, o nouă tentativă de suicid la metrou a avut loc azi, la stația Piața Romană, de pe Magistrala 2.
”Metrorex informează că, astăzi, 03.01.2019, începând 15:00, circulația trenurilor de metrou este reorganizată pe Magistrala 2 de metrou. Reorganizarea este făcută ca urmare a lovirii unei persoane de către un tren de metrou, posibilă tentativă de suicid la metrou. Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul. La fața locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât și Salvatorii Metrou pentru a acorda primul ajutor. Metrorex va comunica reluarea circulației trenurilor de metrou în condiții normale”, a anunțat Metrorex.
Liniile au fost scoase de sub tensiune între stațiile Piața Victoriei și Universității. Trenurile circulă în sistem pendulă între Universității și Berceni și Piața Victoriei și Pipera.
”Persoană lovită de metrou, la aproximativ 50 m de peron, în galeria subterană, în stația Piața Romană. Actioneaza Detasamentul Special de Salvatori, descarcerare si SMURD. Se asteapta scoaterea de sub tensiune a magistralei pentru a putea permite accesul in conditii de siguranta a salvatorilor”, a anuțat ISU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *