Breaking News:Nepotul Patriarhului Daniel, arestat pentru trafic de heroina

Procurorii DIICOT au anihilat o reţea internaţională de trafic cu heroină, printre cei şase români şi turci arestaţi aflându-se şi lugojeanul Birgian Emilian Ioan, de 29 ani. Acesta este nepotul Patriarhului Daniel, tatăl Preafericitului fiind frate cu bunicul arestatului, conform mai multor surse, care au confirmat pentru PRESSALERT.ro şi faptul că Emilian se mândrea cu unchiul său ori de câte ori avea ocazia. De altfel, tatăl lui Birgian a luat poziţie publică de susţinere a Patriarhului Daniel în conflictul acestuia cu fratele pe tema moştenirii. Arestatul este şi ginerele fostului primar PSD din Criciova, Ion Viorel Petrovici, cunoscut de toată lumea ca şi „Coco”, care a fost suspendat din funcţie după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare pentru abuz în serviciu. Conform procuroriilor DIICOT, reţeaua din care făcea parte Birgian, acţiona pe ruta Turcia – România – Germania. Heroina din Turcia era ascunsă în torpedoul unei maşini, la fiecare transport  fiind aduse între 6 şi 10 kilograme. Drogurile erau destinate comercializării în România şi Germania. Conform imaginilor, Birgian a fost reţinut de poliţiştii de la „Crimă Organizată” în momentul unei tranzacţii. „Trebuia să iau drogurile care sunt în plasă”, le-a spus acesta anchetatorilor. În plasă au fost descoperite cinci calupuri de heroină învelite în scotch. Chiar dacă  arestarea a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână de abia acum procurorii au dat primele informaţii despre anihilarea acestei reţele. Înainte să fie arestat pentru trafic cu droguri de mare risc, nepotul Patriarhului a fost prins, de două ori, transportând ţigări de contrabandă. În 21 mai a.c., a fost oprit de poliţiştii din Oraviţa care au găsit în maşina sa 1000 de pachete de ţigări fără timbru, pentru ca două zile mai târziu să fie prins din nou în offsaid. În jurul orei 4 dimineaţa, agenţii de la postul din Dalboşet au oprit maşina condusă de Birgean pe DJ 571B. În urma verificării documentelor, Birgian a plecat fără acordul poliţiştilor.  A fost urmărit iar după ce a parcurs aproximativ un kilometru a aruncat din maşină 1039 de pachete de ţigări în valoare de aproximativ 8200 lei. Cu ocazia audierii acestuia, a declarat că ţigările le-a găsit într-un şanţ. În ambele cazuri, ţigările i-au fost confiscate şi a fost amendat.

Am văzut azi, într-un share pe Faceboook, o știre care ar fi trebuit să zguduie iarași lumea. Din adevărul aflam că nepotul Patriarhului Daniel, arestat pentru trafic de droguri.

La click știrea nu mai exista. Ștearsă de pe siteul adevărul. Asta nu i-a făcut pe cei de la RTV sa ignore informația și să o dea repede, că subiectul e mega tare.

Numai că la o căutare pe Google, afli că știrea asta e din 2010, de pe 18 august 2010, dar mai mult, că nepotul Patriarhului, de fapt nu este nepotul Patriarhului sau ceva de genul.

Dar e bine. A fost arestat nepotul Patriarhului Daniel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *