Campania “Dăruieşte din suflet pentru un suflet nevinovat”, organizată de Asociația “News24agd”, a adus bucurie de Sărbători, persoanelor defavorizate

La sfârşitul anului 2018, aflam un lucru extraordinar, despre un om bun cu suflet mare. Este vorba despre Gruia Alberto, un tânăr ambiţios care a reuşit cu propriile puteri să înfiinţeze o asociaţie (ONG).

Nu cunoşteam prea multe despre el, dar am luat Internetul la “pas mărunt” si am descoperit lucruri minunate. Despre fondatorul Asociației “News24agd” se poate spune că a este un tânăr care a crescut prin orfelinate, având o viaţă cu foarte multe neajunsuri şi cu puţine speranţe în viitor. Nu s-a lăsat bătut de “soartă” şi acum este fondatorul şi Preşedintele Asociației “News24agd”, iar misiunea lui reprezintă un ţel pe care cu toţii ni l-am dori realizabil:

”Sprijinirea copiilor vulnerabili și marginalizați, pentru ca aceștia să crească într-un mediu familiar protector, să beneficieze de educația și de serviciile medicale de care au nevoie.”

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, Asociaţia a desfăşurat o campanie umanitară sub numele “Dăruieşte din suflet pentru un suflet nevinovat”. Evenimentul a avut succesul preconizat şi s-a desfăşurat la un centru de bătrâni din Capitală, unde s-au împărţit cadouri specifice sărbătorilor de iarnă.

Tot cu această ocazie, Asociația “News24agd”, a adus un grup de copii din familii defovorizate din judeţul Dâmboviţa, care a mers la instituţiile statului şi au cântat colinde pentru politicienii de acolo. Hrana, transportul şi cazarea copiilor a fost organizată de către Asociația “News24agd”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *