Campania Umanitară “Lemne de foc pentru familii nevoiașe!”,

Înfiinţată cu scopul de a ajuta semenii care au nevoie de ajutor, Asociaţia News24A.G.D din Bucureşti, condusă de doamna Gruia Alberto Daniel, lansează campania umanitară “Lemne de foc pentru familii nevoiașe!”,

Dragi prieteni!

După cum cred că ați observat, acțiunile noastre de ajutorare continuă pentru persoanele nevoiașe, a copilașilor nevinovați și triști de soarta lor, precum şi a celor necăjiți în general. Acţiunea noastră este îndreptată în zona Copalnic Mănăstiri din județul Maramureș.

Zona este una pe care o vizitezi cu plăcere, dar rămâi înmărmurit de condițiile de viaţă a celor câteva sute de suflete nevinovate ce locuiesc acolo.

În orice casă intri, se vede din prima clipă sărăcia, lipsa hranei de zi cu zi, dar și a altor necesități pe care noi le avem cu toții. Nu are rost să mai enumeram prin ce greutăţi trec ei şi dintr-o simplă privire, ne putem da imediat seama că nu au aproape mai nimic.

Părinții copiilor lucrează pe timpul verii cu ziua, atunci când găsesc, iar IARNA se pare că este cea mai grea perioada din viaţa lor, deoarece nu se mai găseşte de muncă, fiind momentul când sărăcia apasă cel mai tare pe umerii lor şi astfel apar tot felul de lipsuri pe care nu le pot rezolva.

Noi avem deschisă o campanie pentru ei cu îmbrăcăminte și alimente. Cu drag noi va așteptăm să ne contactați, pentru a dona bunurile cu care doriţi să susțineti acțiunile noastre umanitare. Puteţi să ne găsiţi şi la numărul de telefon: 0764309657 .

Aceasta strângere de fonduri am hotărât să o deschidem acum și cu bănuți strânşi să putem cumpăra lemne de foc pentru cel puţin 20 de familii din această zonă defavorizată. Pe acestă cale rugam toți oamenii de bine să contribuie cu o sumă cât de mica, pentru a putea duce la capătă această acțiune caritabilă și nobila.

Vă mulțumim că ne sunteți aproape, ne ajutați și va implicați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *