Caz înfiorător într-un sat din regiunea Ulianovsk din Rusia. Un adolescent și-a ucis cu un topor familia

Caz înfiorător într-un sat din regiunea Ulianovsk din Rusia. Un adolescent și-a ucis cu un topor mama, bunica, bunelul, fratele și sora. După comiterea crimei, tânărul i-a trimis un mesaj vocal prietenului său, în care i-a povestit ce a făcut, după care s-a aruncat în gol de pe un turn de telecomunicații.

”Am crezut că nu se simte bine, așa că m-am dus la casa lui. Am bătut la ușă, însă nimeni nu a deschis. L-am sunat și l-am întrebat unde e, pentru că nimeni nu răspunde. El mi-a spus să vin la turnul de telecomunicații. Când am ajuns, el deja sărise. L-am atins, era deja rece.”

Tânărul a lăsat și o scrisoare de adio, în care a explicat că a vrut să se sinucidă de ceva timp și și-a ucis familia pentru ca aceasta să nu îl deplângă. Cel mai mult, el își făcea griji cum vor suporta moartea lui bunelul și bunica, pe care îi iubea foarte mult.

”I-a omorât în somn. Avea de gând să se sinucidă și, ca rudele sale să nu-și facă griji, a decis să le ia cu dânsul. El demult se gândea să facă asta, dar nimeni nu a crezut că o va face. Era un tânăr foarte liniștit.”

Toți cei care îl cunoșteau sunt în stare de șoc. Îl descriu pe ucigaș drept un copil foarte cuminte, sociabil, binevoitor și un bun elev.

”Avea un temperament normal, nu purta pică nimănui, nu lovea pe nimeni. Avea prieteni, la școală se înțelegea bine cu toți. Învăța bine, intenționa să termine clasa a noua cu medalie.”

Anchetatorii presupun că o cauză ar fi problemele în familie. Părinții săi au divorțat, iar mama sa s-a recăsătorit. Cu noul soț, ea a făcut doi copii, cu care, din câte se pare, băiatul nu se înțelegea prea bine. Poliția a luat laptopul lui și urmează să stabilească pe ce site-uri intra și dacă Internetul i-a influențat cumva psihicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *