Caz şocant: O altă elevă, de 13 ani, a fost VIOLATĂ

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul adolescentei în vârstă de 16 ani violate la comanda unei fetițe de 13 ani.

Magistraţii Judecătoriei Zalău au admis propunerea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ionuţ F. (19 ani) şi a Mihaelei V. (16 ani) care, în seara zilei de 25 septembrie, au atacat brutal şi au violat o fată de 16 ani, în Zalău.

Surse din cadrul anchetei susţin că atât cei trei agresori – cei doi arestaţi, precum şi minora de 13 ani care a generat şi coordonat atacul brutal, cât şi victima erau drogaţi cu prenadez la momentul faptei.

Anchetatorii susţin că adolescenta agresată a fost violată nu doar de tânărul de 19 ani, ci şi de fata de 16 ani, aceasta obligând-o să întreţină cu ea relaţii sexuale orale.

Agresiunea care a avut loc pe data de 25 septembrie pe un teren viran din municipiul Zalău a revoltat o țară întreagă și a avut loc din dorința de răzbunare a unei fetițe în vârstă de numai 13 ani.

Deranjată de faptul că adolescenta de 16 ani i-ar fi furat iubitul, copila de 13 ani a apelat a ajutorul unor prieteni pentru a-i aplica o corecție fizică, iar totul a degenerat rapid.

Adolescneta de 16 ani a fost pusă la pământ și sub o plaoie de pumni și de palme a fost violată, apoi obligată să plece până acasă complet dezbrăcată. Pe drum, fata s-a întâlnit cu un echipaj de poliție și dusă în siguranță acasă.

Agresorii au fost identificați la scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *