Cei 14 ambulanţieri de la Corabia acuzaţi de furt de combustibil din autospeciale rămân sub control judiciar

Judecătoria Corabia a decis luni menţinerea măsurii controlului judiciar dispusă faţă de 14 dintre ambulanţierii de la Staţia de Ambulanţă Corabia, acuzaţi că ar fi sustras combustibil din autosanitare, potrivit informaţiilor postate luni pe portalul instanţei, potrivit agerpres.ro.

Faţă de 13 dintre ambulanţierii din Corabia a fost menţinută şi măsura interdicţiei de exercitare a profesiei. Soluţia pronunţată luni în dosarul de verificare a măsurilor preventive poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Potrivit soluţiei pronunţată luni, Judecătoria Corabia “menţine ca fiind legală şi temeinică măsura controlului judiciar dispusă faţă de inculpaţii: S.G.G, M.V, M.G , V.M, M.D, C.V.F, C.M, D.S, D.I., D.M, D.F, C.D, G.M, M.D.C. (…) pe durata măsurii preventive a controlului judiciar, s-a impus inculpaţilor (…) să nu exercite profesia, meseria şi să nu desfăşoare activitatea în exercitarea căreia a săvârşit faptele”.

Un alt dosar care îi vizează pe ambulanţieri, având ca obiect delapidarea, a fost înregistrat la Judecătoria Corabia pe 18 ianuarie.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia a dispus trimiterea în judecată a 15 ambulanţieri de la Corabia care ar fi sustras combustibil din autosanitare, ei fiind acuzaţi de delapidare, fals intelectual sub formă continuată şi uz de fals, potrivit unui comunicat.

Prin rechizitoriul întocmit în această cauză, procurorii au dispus disjungerea cauzei înregistrând alte trei dosare penale, pentru infracţiunile de ucidere din culpă, fals intelectual, respectiv mărturie mincinoasă.

Cei 15 ambulanţieri de la Corabia trimişi în judecată, dintre care14 sunt sub control judiciar, sunt acuzaţi că s-ar fi deplasat cu viteze reduse la intervenţii pentru a economisi combustibil pe care apoi l-au sustras.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *