Centru de procesare a migranților din portul britanic Dover, atacat cu cocktailuri Molotov. Bărbatul care le-a aruncat s-a sinucis apoi Citeşte întreaga ştire: Centru de procesare a migranților din portul britanic Dover, atacat cu cocktailuri Molotov. Bărbatul care le-a aruncat s-a sinucis apoi

Un bărbat din Anglia a atacat un centru de migranți din Dover cu cocktailuri Molotov, după care s-a sinucis. Nu se știe ce l-a determinat să comită atacul.

Bărbatul a atacat mai multe cocktailuri Molotov la care a prins mai multe artificii într-un centru de procesare a migranților din Dover, sudul Angliei.

Un bărbat a atacat un centru de migranți și s-a sinucis

Potrivit fotografului Reuters, aflat la fața locului, individul s-a sinucis ulterior. Nu se cunosc momentan motivele care l-au împins pe bărbat spre acest gest care poate fi considerat un atac terorist.

Atacatorul era îmbrăcat într-o bluză albă cu dungi, conform martorilor și a aruncat înspre ținta sa cu trei cocktailuri Molotov. Unul dintre acestea nu a explodat, transmit sursele de la fața locului.

După ce a comis atentatul, bărbatul a fugit la o benzinărie din apropiere, și-a legat de gât un laț improvizat și s-a sinucis. Poliția a ajuns la fața locului după câteva minute și a izolat zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *