Christian Ciocan, scandal într-o secţie de poliţie după ce a fost amendat şi lăsat fără permis

Politistul Christian Ciocan, scandal chiar în sectia de Politie! Purtătorul de cuvânt al Federatiei Democratice a Politistilor a făcut circ cu colegii săi de breaslă după ce a încălcat reguli de circulatie pentru care a fost amendat şi lăsat fără permis de conducere.

UPDATE: Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a solicitat miercuri efectuarea de verificări în legătură cu imaginile apărute în spaţiul public în care comisarul-şef Christian Ciocan, director în MAI, ar fi făcut scandal într-o secţie de poliţie, fiind nemulţumit că agenţii i-au suspendat permisul pentru încălcarea a şapte reguli în trafic.
„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini referitoare la o situaţie înregistrată în municipiul Bucureşti, cu referire la respectarea prevederilor rutiere, în care sunt implicaţi angajaţi din diferite structuri ale MAI, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a solicitat efectuarea de verificări pentru stabilirea datelor exacte şi pentru o informare corectă a opiniei publice. În funcţie de rezultatul acestor cercetări, vor fi dispuse măsuri legale în consecinţă”, informează Ministerul Afacerilor Interne.
Christian Ciocan a făcut scandal într-o secţie de poliţie după ce a fost amendat şi lăsat fără permis de conducere pentru mai multe contravenţii. S-a întâmplat în acest weekend, iar sindicaliştii de la Europol au făcut publice imaginile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *