Colin Kroll, cofondatorul HQ Trivia, a murit la doar 35 de ani. A fost găsit fără suflare în apartamentul său

Colin Kroll, co-fondator și CEO al aplicației pentru jocuri de noroc HQ Trivia, a fost găsit mort duminică dimineața la New York. Avea 34 de ani.

Poliția a găsit-o pe Kroll în dormitorul apartamentului său din New York, după ce prietena lui Kroll a sunat la Departamentul de Poliție din New York și a cerut un cec de sănătate, a declarat pentru CNN o sursă de aplicare a legii.
"Am învățat astăzi despre trecerea prietenului și fondatorului nostru, Colin Kroll, și este cu o tristețe adâncă să ne luăm la revedere", a declarat un purtător de cuvânt al HQ într-o declarație prin e-mail. "Gândurile noastre merg în familia, prietenii și cei dragi în timpul acestei perioade extrem de dificile".
Kroll a fost inconștient și nerecunoscător și pronunțat mort pe scena. Poliția și-a anunțat familia, potrivit detectivului de poliție din New York, Ahmed Nasser. Examinatorul medical va determina cauza morții.
Kroll a devenit un nume mare în lumea tehnologiei, după ce a fondat compania Vine, platforma de video-looping care a lansat cariera numeroaselor vedete social media.
Twitter (TWTR) a cumpărat Vine în 2012 și a închis platforma patru ani mai târziu.
Kroll și partenerul de afaceri Rus Yusupov au început să formeze Intermedia Labs, compania din spatele HQ Trivia. Aplicația de joc trivia în timp real a lansat în 2017 și a fost un succes. Acesta a crescut până la începutul graficei Apple app gratuite în primele luni ale anului 2018.
Dar popularitatea sa a scăzut - a scăzut din lista celor mai bune 100 de jocuri gratuite de pe magazinul de aplicații iTunes.
Intermedia Labs se confruntă cu turbulențe, deoarece se luptă să reangajeze o audiență.
Recode a raportat că Kroll a lucrat împreună cu un alt membru al consiliului de administrație pentru al scoate pe Yusupov, care a fost CEO. Kroll a devenit apoi CEO după ce Iusuprov a fost forțat să iasă.
În timp ce se pregătea să-și asume rolul, întrebările legate de comportamentul său au provocat îngrijorări. O plângere formală în materie de resurse umane la acuzat de un comportament necorespunzător și neprofesional, a raportat Recode, iar sursele au declarat că Kroll a fost dat afară din Twitter pentru o gestionare defectuoasă.
Intermedia Lab a declarat pentru Recode că o anchetă terță parte în plângere "nu a dat nici un motiv de îngrijorare".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *