Crimă cumplită la marginea Bucureștiului. Un copil de 13 ani a anunțat la 112 că tatăl său i-a omorât mama și i-a înjunghiat bunica

Bărbatul bănuit că a înjunghiat sâmbătă seara două femei, dintre care una a murit, într-o locuință din Voluntari, județul Ilfov, a fost arestat preventiv.

”În această dimineață, în urma probatoriului administrat, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia”, a transmis duminică IPJ Ilfov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru omor calificat.

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă seara de o persoană cu privire la faptul că, într-o locuință din Voluntari, mama și respectiv bunica sa au fost înjunghiate de către tatăl apelantului, după care acesta din urmă a plecat de la domiciliu.

La fața locului, polițiștii au găsit cele două victime și au constatat că persoana bănuită nu se afla la locul faptei.

Echipajele care au ajuns la fața locului au acordat îngrijiri medicale celor două femei, însă, ulterior, au declarat decesul uneia dintre acestea, respectiv a mamei apelantului.

Polițiștii l-au depistat în scurt timp pe bărbat într-o zonă din apropierea locuinței. Acesta a fost dus la sediul Poliției Orașului Voluntari pentru cercetări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *