Criminalii cu voia legii : Tribunalul Sibiu a decis arestarea preventivă a celor trei suspecți în cazul crimei din Mediaș

Soartă cumplită pentru tânărul înjunghiat și lovit cu piciorul în cap, în fața unui club din Mediaș. Marius Faghiura a murit, la doar 25 de ani, la spital, sub privirile tatălui său. Între timp, Marius Rusu, principalul suspect în cazul crimei, și încă doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

UPDATE – Ora 22.10: Tribunalul Sibiu a decis arestarea preventivă a celor trei suspecți în cazul crimei din Mediaș. Astfel, Marius Rusu, cel care l-a înjunghiat pe Marius Faghiura, și Ovidiu Ioan Otvos au primit mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pentru omor, iar Paul Anghel a fost arestat, tot pentru 30 de zile, pentru lovire sau alte violente.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia, care va hotărî definitiveacă cei trei rămân în arest sau vor fi judecați în libertate, sub control judiciar. După decizia Tribunalului, cei trei rămân încarcerați în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, unde au fost duși după ce procurorii i-au reținut. UPDATE – Ora 20.00:  Dosarul în care procurorii cer arestarea preventivă a lui Marius Rusu, Paul Anghel și Ovidiu Ioan Otvos a ajuns la Tribunalul Sibiu. Cei trei sunt suspecți în cazul crimei de le Mediaș, județul Sibiu, când un tânăr de 25 de ani a fost înjunghiat în fața unui club.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *