Cum şi-a răsfăţat Ilie Năstase iubita de ziua ei

Telenovela vieţii lor bate orice serial sud-american. După ce Brigitte Năstase (42 de ani) şi-a retras cererea de divorţ, fiind în continuare doamna Năstase, bruneta şi-a recunoscut şi idila cu tinerelul ei asociat. Între timp, Ilie şi noua lui iubită, Ioana, huzuresc de bine, iar recent Nasty s-a întrecut în gesturi romantice de ziua de naştere a partenerei sale.

Brigitte Sfăt şi celebrul tenismen, Ilie Năstase (72) joacă în filmul “Adio, dar rămân cu tine!”, însă în acelaşi timp îşi văd de idilele lor cu noi partneri. Zilele trecute, focoasa brunetă a recunoscut public, pe Facebook, că tinerelul musculos, cu codiţă, cu care s-a plimbat prin vacanţe, nu îi este doar asociat, ci şi iubit. Norocosul este din Târgovişte, se numeşte Cornel Oană, are 34 de ani şi frecventează des sălile de fitness.

Ioana Simion, încântată de buchetul primit de la Ilie. A pus poza pe Facebook, în ziua în care a împlinit 43 de ani, şi i-a mulţumit iubitului. Ea este obişnuită cu atenţiile, căci anul trecut a fost la un pas să se mărite cu Nick Rădoi.

“După cum am spus, el este asociatul meu la magazinul pe care îl deţinem împreună în Promenada Mall. Noi mergem împreună la achiziţiile de marfă pentru magazin şi împreună participăm la licitaţiile pentru marfă. Am fost împreună la fiecare prezentare a colecţiilor. Nu neg faptul că între noi, în momentul de faţă, este mai mult decât o simplă prietenie, dar acest lucru nu a fost planificat, ci s-a întâmplat, pur şi simplu. Am trecut prin multe momente dificile în ultimul timp şi simplul fapt că a fost lângă mine şi m-a sprijinit, m-a ajutat enorm să pot merge mai departe. Nu am tradus pe nimeni cu nimic, de un an şi jumătate locuiesc separat de Ilie şi sunt din luna februarie în divorţ”, a scris Brigitte pe pagina sa de Facebook.

Cornel Oană şi Brigitte Năstase, parteneri şi de dragoste, şi de afaceri

Iată că nici Nasty nu se lăsat mai prejos! Celebrul tenismen şi-a găsit o nouă iubită, brunetă şi cu gropiţe, la fel ca Brigitte. Ioana Simion este noua achiziţie a sportivului, nimeni alta decât fosta logodnică a milionarului român Nick Rădoi. Până acum, Ilie şi Ioana s-au comportat ca doi porumbei şi pare că nimic nu le umbreşte fericirea.

Au fost în vacanţă, în Sardinia, la mare, pe litoralul românesc, iar bruneta a făcut deja cunoştinţă cu vila din Primăverii a lui Ilie Năstase. Mai mult, Nasty o răsfaţă non-stop pe actuala iubită, iar zilele trecute nu s-a uitat la bani căci a fost ziua de naştere a Ioanei.

“Am primit de la Ilie un buchet cu 43 de trandafiri albi şi multe alte lucruri frumoase. Între noi doi, acum, este o relaţie frumoasă. Eu îl percep ca fiind un bărbat liniştit şi foarte ok”, a declarat Ioana pentru Click!

Bruneta s-a fotografiat cu superbul buchet de trandafiri de la Ilie şi a pus poza pe Facebook. De remarcat că acelaşi obicei l-a avut Nasty şi legat de aniversările lui Brigitte, însă ei îi ducea doar buchete cu trandafiri roşii, culoarea pasiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *