Dan Barna, însoţit de Dacian Cioloş la depunerea candidaturii

Prezidenţiabilul USR-PLUS Dan Barna şi-a depus, vineri, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidenţiale. Alianţa a strâns aproape 400.000 de semnături. Liderul USR a susţinut că România are nevoie de o schimbare.

„Depunem astăzi aproape 400.000 de semnături. România are nevoie de o schimbare. Primul pas au fost europarlamentarele, urmează prezidenţialele, parlamentarele şi localele. Timp de 30 de ani ne-am obişnuit să acceptăm puţin de la clasă politică. Românii pot şi merită să fie fericiţi aici în România. În acest moment nu mai putem să ne învârtim în jurul cozii aşa cum ne-am obişnuit în 30 de ani. Este nevoie de alegeri anticipate”, a spus Dan Barna, înainte de a intra în sediul BEC.

Liderul USR a afirmat că România are nevoie de o schimbare, pentru a nu ajunge în situaţia de a mai pierde un milion de români în următorii cinci ani.

„O întreb pe doamnă Dăncilă unde este acea creştere economică despre care vorbeşte încontinuu pentru că românii nu o simţ. În realitate nu ne mai putem bază pe vechea clasă politică. Eu fac parte dintr-o generaţie care vrea, poate şi va face reformarea României. În acre ţara din lume pe creştere economică populaţia pleacă din ţara? Nicăieri. Avem o guvernare care nu mai are niciun pic de încredere. Schimbarea trebuie să o facem astăzi, acum. Nu ne permitem să pierdem încă un milion de oameni în următorii cinci ani”, a adăugat Barna.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *