Daniel Florea, in ultimi 3 ani de activitate s-a remarcat prin multitudinea de proiecte realizate in sectorul 5

Primarul  sectorului 5 Daniel Florea, in ultimi 3 ani de activitate s-a remarcat prin multitudinea de proiecte realizate in sectorul 5 al Capitalei .

Daniel Florea și-ar dori ca spațiile verzi să fie date de Primăria Generală către primăria pe care o conduce pentru a le putea amenaja.

Primarul sectorului 5 spune că proiectul de lege nu poate trece în Consiliul General din cauza opoziției PNL și USR. Florea și-a exprimat dorința ca alegătorii să penalizeze un astfel de comportament al celor două partide care nu este în interesul cetățenilor.

In  anul 2019 Primaria sectorului 5  doreste  sa demareze urmatoarel proiecte : modernizarea strazilor , elaboratrea unei noi politici de parcare ,inaugurarea  inelelor rutiere din Soseaua Alexandriei si strada Progresului , tot odata regenerarea din punct de vedere urban al  spatiilor publice si terenurilor abandonate  si  implementarea  unui program-pilot  de regenerare urbana a zonei  marginalizata Ferentari .

In domeniul eficienta energetica  au elaborat un program care are ca scop cresterea eficientei energetice a blocurilor de locuinte din sector 5 . In ceea ce priveste educatia  aceasta a implementat un program de reducere a abandonului scolar, extinderea si reabilitarea  infrastrucutrii educationale si dezvoltarea  invatamantului dual din sector 5 . Din punct de vedere sportiv si cultural : constructia unui complex sportiv in Liceul D. Bolintineanu, constructia unui complex multifunctional sportiv si  construirea unui bazin de inot in zona Antiaeriana a sectorului 5.

In data de 28 august Primarul  sectorului 5 declara : „Întrucât avem fonduri în buget pentru aceste investiții, economia rezultată în urma refinanțării o putem folosi pentru lansarea marilor noastre proiecte de infrastructură”.

Primăria Sectorului 5 va demara următoarele proiecte:

– va construi un nou drum, de 4 benzi și 7,4 km, pe traseul liniei ferate dezafectate Progresu-Cotroceni;

– va începe închiderea inelului median de circulație al Capitalei, prin construirea unuidrum de 4 benzi între Strada Brașov și Șoseaua Alexandriei, lucrare pe care o vom continua împreună cu Primăria Municipiului București până la joncțiunea cu Strada Luică

– va demara construirea celor 14.760 de locuințe pentru tineri și pentru specialiști, în zona Antiaeriană, investiție deja aprobată prin Ordinul Viceprimistrului-Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *