De ce li se permite CLANURILOR TIGANESTI sa-si faca de cap in Romania?

Va amintiti?

3 CLANURI TIGANESTI au pus mana pe aproape toate cladirile importante din centrul istoric al Timisoarei. Cu ajutorul romanilor tradatori din administratie, desigur … Ultima achizitie: Spitalul de Copii

Ei bine, iata in ce lux se scalda progeniturile lor:

Conduc ultimele mașini de fiță apărute, fac shopping numai la boutique-urile de brand din marile orașe din Occident, și poartă exclusiv Dior, Chanel, Versace, Gucci. Dacă îi vezi , tinzi să crezi că nu au nimic desosebit – par niște tineri de bani gata, toți cu Iphone 5S în mână. Sub stratul gros de fond de ten și șuvițele decolorate la salon, tenul ”bronzat” le arată adevărata origine: sunt copiii baștanilor care au făcut avere prin rețele de cerșetorie sau spălare de bani în toată Europa.

581763_482058395224909_1674938769_n-2_1b977ccce1

 

alina_timis_01_37afc1861f

contesa_caldaras_2_92b38b344a

isabel_mihai_2acba8967b

missiy_million_233782f238

Sprâncene tatuate, unghii alungite cu gel, păr lung și blond. Ai zice că e portretul oricărei pițipoance de la noi. Nimic mai greșit.

Este vorba de ”prințesele” țiganilor cu bani din Timișoara, care își umplu timpul la shopping pe Champs Elysees, sau luând la rând magazinele de brand din Frankfurt, Munchen sau Stuttgart.

Fetele au decis să își lase condiția de țigănci acasă, la Timișoara, și, din Occident, să intre în rândul lumii, iar cum inspirația le vine de la Bianca Drăgușanu, chiar dacă nu și-au pus încă silicoane, încearcă să o copieze cât mai mult. Și-au decolorat părul brunet în blond sau șaten-roșcat, își colorează tenul cu fond de ten deschis la culoare. Iar pentru că părinții lor au bani, etalează ținute în care combină cu lejeritate piese numai de la marile case de modă: Burrberry, Dior, Versace.

Contesa Căldăraș nu ratează niciun moment să se fotografieze la shopping pe strzăile din Frankfurt. Isabela sensuala trăiește în Strassbourg și se declară fană Gucci și Luis Vuitton. De ziua Alinei Timis, fiica unor țigani bogați din Lugoj, prietenii (copiii altor baștani și ei), i-au pregătit un tort ”branduit” Chanel.

În timp ce marea grijă a fetelor de baștani este să își estompeze cu fond de ten culoarea măslinie și să pozeze în tinere cât mai albe și blonde, băieții par a nu avea nicio problemă cu originea lor.

Simon care își zice Murcielago, după modelul de Lamborghini pe care îl conduce în Munchen, mașină pe care ai lui i-au cumpărat-o acum șapte luni. Tânărul, care se filmează la volanul bolidului, ca să se laude în fața prietenilor din Timișoara, are aparența unui copil, deși, preventiv, pe profilul său de pe Facebook susține că are 33 de ani.

Alți verișori pozează cu Hummer-urile din dotare sau se fac că trag la țintă în oglindă, deși nu au permis de port-armă.

Mai multe fotografii gasiti in articolul:
MENTALITATE MAFIOTĂ. CUM SE LAUDĂ beizadelele CLANURILOR de RROMI: Bolizi de LUX, PISTOALE și produse Gucci, Vuitton sau Chanel | GALERIE FOTO

Conform articolului Primarul din Timişoara: Clanul Cârpaci a pus mâna pe clădiri cu ajutorul autorităţilor:

El a declarat la România TV că acest clan de romi nu ar fi putut ajunge să deţină un imperiu imobiliar dacă angajaţi ai statului nu ar fi făcut parte dintr-o structură mafiotă. Clanul Cârpaci a ajuns să fie proprietar peste 140 de imobile importante din oraş, zeci dintre ele,clădiri istorice.

Clanul Cârpaci a avut intentia de a cumpăra şi două garaje care aparţineau Prefecturii Timişoara. Cu toate acestea, fostul prefect Mircea Băcală susţine că garajele nu au fost înstrăinate în mandatul lui.

Autorităţile spun că acest clan a reuşit să stăpânească oraşul prin teroare. Săptămâna trecută, un spital de copii din Timişoara a fost evacuat de Clanul Cârpaci care a devenit proprietar al clădirii.

   Iata si ce putem citi in articolul Un apropiat al clanului Cămătarilor împușcă o fată și o desfigurează. Ministrul de Interne răspunde ca un Gâgă:

Ministrul Radu Stroe și-a dat încă o dată măsura incompetenței, după atacul armat din Sectorul 6, în urma căruia o fată a fost desfigurată și alți doi bărbați au ajuns tot la spital. În loc să-și pună problema unei anchete care să lămurească acuze grave la adresa Poliției, Stroe vorbește ca un naiv despre modificarea regimului autorizării portului de armă.

Declarațiile ministrului Stroe, care a tras concluzia că trebuie să fie modificate condițiile de acordare a dreptului de armă, sunt pur și simplu stupide pentru simplul fapt că interlopii au prostul obicei să stea în afara legii. Pentru asta sunt interlopi.

Citiţi mai mult: EXCLUSIV EVZ. TATĂL PISTOLARULUI din MILITARI, la LOCUL FAPTEI. AUDIERILE continuă la Parchet. AGRESORUL nu e prins. PLUS. ”Nu suntem interlopi, SUNTEM MAGISTRAȚI!”, a spus TATĂL AGRESORULUI 
Sâmbătă, în plină stadă, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6, o tânără a fost desfigurată pe viață. Un șmecher, despre care vecinii au de spus numai povești teribile, i-a pus pistolul la față și a tras. De trei ori a tras în fața fetei pistolarul din Militari, susține o femeie care era terifiată de scena de groază la care a asistat.

Fata a rămas fără un ochi. Alți doi bărbați au fost răniți și sunt la spital. Tot împușcați.
Trei ore am petrecut ieri seară în zona blocului unde a avut loc mutilarea fetei. Am vorbit cu foarte mulți vecini de cartier. Țoate discuțiile au avut două lucruri în comun. Primul este teama interlocutorilor atunci când vine vorba de clanul ”lui Toma”. Toma Chiriță e tatăl lui Marius Chiriță, cunoscut cu porecla Mario în cartier. Un individ descris ca fiind foarte agresiv, implicat în mai multe scandaluri și apropiat al fraților Cămătaru. Mario e cel care a tras cu pistolul.
A doua informație, regăsită în discuțiile cu toți interlocutorii, este faptul că interlopul beneficiază de protecție din partea unor persoane importante din Secția 20 de Poliție și că toate scandalurile provocate de Mario au rămas fără consecințe. Mai mult chiar, interlocutorii au indicat un polițist important, căruia familia lui Mario îi spune ”colonelul”, care este apropiat al clanului și îi vizitează des.
Privind prin prisma informațiilor de mai sus, îl intreb public pe ministrul Gâgă-Stroe:

Ce părere aveți, domnule ministru, astfel de personaje se deranjează să dețină arme în regim de legalitate? 
Pentru interlopi toate reglementările sunt frecție la picior de lemn. Pentru un ministru preocuparea principală ar trebui să fie acuzele grave la adresa polițiștilor.
Priviți prin prisma acestor acuze alte două informații importante.

După împușcături, când la fața locului încă făceau cercetări criminaliștii, mai mulți vecini susțineau că agrsorul este în apartamentul familiei, de la etajul 4 al blocului la parterul căruia s-a produs atacul. Niciun polițist nu păzea ușa apartamentului și nici măcar ieșirea din spatele blocului. Nici până la această oră, duminică 24 noiembrie 2013 – 10.27, nu s-a efectuat o percheziție în domiciliul atacatorului.
Vecini susțineau că, ulterior, suspecul ar fi urcat pe la etajul 9, pe o cale de acces către scara alăturată, și a fugit. ”Puteam propune procurorului sa ceară o autorizație de percheziție, dacă noi consideram că e necesar. Nu am considerat că e necesar”, a răspuns nonșlant un polițist de la Secția 20.
Să recapitulăm, pentru a înțelege gravitatea situației.

Un individ descris ca interlop desfigurează o fată în stradă prin împușcare în față. Împușcă alți doi bărbați și dispare. Polițiștii care anchetează cazul nu consideră ”necesar” să vadă ce e în locuința atacatorului.
E normal așa ceva? Ce spuneți domnule ministru Gâgă-Stroe?
Dacă nu e destul de clar ce ar trebui să-l preocupe pe ditamai ministrul, vă mai descriu o întâmplare de noaptea trecută.

Pe la ora 2.00, când am decis să verific din nou blocul unde locuiește suspectul, pentru a vedea dacă nu cumva a apărut bolidul Audi Q 7 cu care se știe că a fugit, în fața blocului era același polițist nonșalant, însoțit de tatăl atacatorului.
Toma Chiriță venise să-și ia mașina de lux, un Nissan Murano.

S-au dus împreună la Secția 20, unde polițistul nonșalant a dispus agenților să îndepărteze reporterii și cameramanii televiziunilor din parcarea pe unde venea tatăl suspectului. I-a protejat foarte bine imaginea.

Oare de ce, domnule ministrul Gâgă-Stroe? Ce spuneți domnule Gâgă, e o temă mai importantă decât modificarea legislației pe care interlopii oricum nu dau doi bani?
Opinia mea este că, dacă nu avea ”spate” puternic, Mario Marius Chiriță, a lui Toma, nu își permitea să tragă cu pistolul în plină stradă și să desfigureze o fată pe viață.
Ce complicități i-au dat un asemenea tupeu?

Aceasta e întrebarea care ar fi trebuit să nu lase să doarmă un ministru de Interne, după un asemenea atac sălbatic. Din păcate pentru noi, domnul Stroe nu e un veritabil ministru de Interne, e doar un politruc incompetent, care ocupă o funcție foarte înaltă și ne spune tot felul de baliverne pe la televizor.
Sper să analizeze aceste informații DNA și DIICOT. Dacă un amărât de jurnalist a ajuns la ele, e floare la ureche să intre în posesia unor anchetatori profesioniști care pot să lămurească toate semnele de întrebare legate de lucrurile care se petrec în Secția 20 de Poliție din București.

Post by Malin Bot.
Comentariu saccsiv:

   De la tv aflam ca in acesta seara Mario s-a predat.

Avocatul sau spunea ceva cum ca el si-a aparat mama si sora de un atac … rasist al celor de la coada, declansat ca urmare a faptului ca cele doua n-au stat la rand, intrand prin fata la casierie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *