De ce nu a vrut Jada Pinkett Smith să se mărite cu Will Smith

Jada Pinkett Smith a dezvăluit recent secretele mariajului de 21 de ani cu actorul Will Smith. Mărturisirile sale au fost de-a dreptul copleșitoare, vedeta lăsându-și fără cuvinte proprii copii – Willow şi Jaden – invitați în emisiunea sa difuzată online pe Facebook, „ Red Table Talk”. Actriţa de 47 de ani a declarat că nu şi-a dorit niciodată să se mărite şi că a plâns non-stop în ziua în care s-a măritat.

„Atunci eram însărcinată cu Jaden. Primul trimestru de sarcină a fost oribil, iar eu eram atât de supărată că trebuie să mă ocup de o nuntă. Am plâns pe tot parcursul ceremoniei. Pur şi simplu nu sunt de acord cu acest concept numit mariaj. N-am fost şi nu sunt nici acum. Până când moartea ne va despărţi este real pentru mine, însă toate ideile şi regulile alea…Titlu ăsta de «nevastă»…Pur şi simplu nu simt asta. Nu e pentru mine”, a declarat Jada în emisiunea sa, potrivit Daily Mail.

Jada a mai declarat că s-a căsătorit şi din cauza presiunii exercitate de mama sa, Adrienne Banfield Norris. Aceasta i-a cerut scuze personal fiicei sale, fiind și ea prezentă în emisiune alături de ginerele și nepoții săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *